È arrivata la 156 SW nero fuoco

dakoolk

Nowy
Auto
Modra Foka
È arrivata la 156 SW nero fuoco

Finalmente! È bella, veloce, sportiva, molto calda, fantastica.... :D to tak na szybko plus pierwsze fotki:
http://picasaweb.google.pl/dakoolk/Bella1
Jutro zrobię EDIT i wkleję fotki do postu jak należy, póki co trzeba troszkie się chyba jednak wyspać ;)
EDIT:
Bella od pierwszego właściciela, z bardzo pewną przeszłością, 148 kkm nalatane, przed zakupem sprawdzona przez Tomka Seligę, dzisiaj u niego na małym dopieszczeniu :) (szczegóły w wątku "Co dziś zrobiłem dla swojej Belli?" ).
Fotki zaraz po przyjeździe do domu, jeszcze przed umyciem (w zasadzie to była umyta, ale na jeździe próbnej nieco ją przycisnąłem i na powiatowej leśnej drodze rozpędziłem do 160 km/h - jak później spojrzałem na maks prędkość na nawigacji to szok, bo myślałem, że lecimy najwyżej 120 km/h). Jak ładnie wypucuję to dorzucę jeszcze parę, choć na plener na konkurs chyba nie zdążę w tym miesiącu nigdzie wyskoczyć. Podoba mi się to, że poprzedni właściciel kupił do zimówek oryginalne kołpaki (w piwnicy mam alu 15" z letnim obuwiem).
Jeździ się pięknie, fotel ładnie trzyma (mimo, że standard, nie sportpack), silnik daje dużą frajdę, jak dla mnie na razie wystarczający, myślę że 2.5 V6 na poczatek byłoby chyba za mocne (jakoś nie mogę ciągle się oprzeć dodawaniu gazu na podwójnych ciasnych zakrętach przy pustej drodze i redukcji bez hamowania na minirondach :D - też tak mieliście/macie?). Jeździłem klekotem 2.4 i muszę przyznać, że daje tylko kopa w plecy po depnięciu gazu, ale nie ma z tego żadnego funu :) No a kiedyś, jak poważniej zachoruję na alfaholizm i kasa będzie, to się zrobi upgrade do GT z 6-komorowym sercem 3.2 :)
Póki co prezentuję fotki:
14.jpg
15.jpg

I taki mały biały bonus :)
18.jpg

Ostatnia edycja:
Prawie jak na butelce z rudym płynem - "Black & White" ;) Tylko black jest inny :)

A fani bestii mogą zajrzeć do nadrzędnej galerii nad Bellą w picasaweb, albo na youtube.com/dakoolk/ ;)
Kurczę, chciałem zedytować, wrzuciłem nowy post, teraz nie ma opcji "usuń", chyba jednak jestem niewyspany :(

Ostatnią edycję dokonał moderator:
W końcu znalazłem czas, żeby po umyciu i woskowaniu od razu zrobić fotki :)
Poniżej wklejam kilka, a więcej znajdziecie w albumie:
Bella Invernale
Na tych fotkach w końcu widać, że nero jest fuoco :D

Ostatnia edycja:
ładna zadbana sztuka. Kiedys też chciałem kupić kombi ale nie było modelu, który spodobałby mi się.. więc mam sedanika. Wrzuć na lato aluski i będzie malina. Pozdrawiam.

Aluski na lato już czekają w piwnicy:)wprawdzie tylko 15 ale oryginalne:)za to właśnie podoba mi się Bella że wszystko oryginalne do niej było-nawet te kołpaki na zimówki:) I nawet kierunków raczej nie bardzo chce zmieniać na białe jak wielu klubowiczów :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót