dziś piątek może szybkie spotkanko inne niż dotychczas

• Autor wątku Autor wątku pikero
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pikero

Guest
UWAGA!!!!!!!!!! dziś apropo tematu kulki wpadłem na pomysł poszwędania się razem proponuję godzina 21:00 parking w parku kasprowicza przy 3 orłach robimy tak piszecie mi smsa moze byc z netu ze swoim nr telefonu ze będziecie jeżeli zbierze sie parę osób ja odpisze około godziny 20:15 że wyjazd aktualny Ja, Kubas, (może silver) już jesteśmy zwarci i gotowi liczę na was klubowicze to ma być szybka akcja poszwędamy się troszkę po mieście staniemy na jakimś parkingu zobaczymy i teraz najważniejsze mój nr tel  :mrgreen:  :mrgreen: 512079074 liczę na doooożo smsów Pozdrawiam Piotrek

ja się pisze heh ;p
ahha i niech ktos kto może wezmie te ulotki
Pozdrawiam :mrgreen:

ja jesli plan wyjscia na balet nie wypali to tez sie z wami poszwedam :) a konkretnie to dam jeszcze znac na Twoj tel.. pozdro

aaaa dupa! naprawde wkurza człowieka jak takie wiadomości czyta dopiero o północy :( mam prośbe żeby ktoś mi następnym razem dał znać smskiem bo tak jak sprawdzam net w godzinach wieczornych to nigdy sie na spota nie zalapie :(
Mój nr to 888770407. Będę wdzięczny :D
Pozdrawiam,
też Piotrek :)

ja się pisze heh ;p
ahha i niech ktos kto może wezmie te ulotki
Pozdrawiam

już dzisiaj jednej 164 na parkingu włożyłem za wycieraczkę. Mam nadzieje że deszcz nie zmył :)

Rosik zrobiłes ich wiecej ??
ja sobie Twój numer zapisuje juz ....
szczerze marcin80 do mnie pisze co by dzis moze się spotkac na miescie ehhe...
co Wy na to.. bo ja jestem na tak .... :twisted:
wezme aparata i mozna poszalec..ale tak we wczesnijszych godzinach...
więc spotkamy sie o godzinie 18.00 na Krematorium ..kto nie wie gdzie to to dzwonic i pisac....z tamtad polecimy zapewne gdzies posmigac po miescie... :twisted: 512322035.

Pozdrawiam :)

No niestety nie moglem wczoraj polatac z wami :( jak widzieliście, miałem jako pasażera zmęczoną kobiete po pracy no i trzeba było odstawić Ją do domku.

no zrobiłem w robocie tylko pięć bo się śpieszyłem więc dzisiaj dostaną tylko najładniejsze Alfy jakie spotkamy :P

Spokojnie Rosik, KUBAS-owi druknołem 20 i sobie też :D , a 4 już puściłem :D , może się ktoś wkońcu odzwie :D

Obejrzałam foty z mini spota :) Szwędanie jest fajne i tyle. Ja najbardziej lubię to robić .... swoją drogą ... :wink: ale może kiedyś i ja zawitam. BTW - Czy ktoś z klubu jeździ rano przez Zawadzkiego? To czerwona 146 (widziana wczoraj) i czarna 156 (widziana dzisiaj) - obie na tym małym rondku. Tak pytam. Bo może to akurat ktoś stąd ? :D

tak przedwczorajsze szwędanie było fajne wczorajsze też czekam na następne a wczoraj głośno było ciekawe kiedy policjanci z drogówki rano na odprawie usłysza "dziś należy zwrócić uwagę na osoby poruszające się alfami i zakłucające powszechnie panujący ład i porządek" :)

Masz całkowitą rację pikero, wczorajsze rajdy były mocne - ten huk, ta prędkość, te obroty silnika. Tego mi brakowało :D Też czekam na nastepne, tylko prosze nie dzisiaj :? obiadek u teściów. Gdyby jeszcze nas było troszkę więcej było by super

Po 20 wyladowaliśmy na parkingu w galaxy, była jeszcze chwila rozmowy i potem kazdy w swoją stronę.

Nio wsumie wylądowalismy w zdrojach na rondku jeszcze hehe..
mały spocik nio....aby wszystkich skrzyknąc razem wkoncu to fajnie by było..ale zawsze komus cos nie pasuje .... :?
Kulka czarnej 156 niemamy w klubie niestety ... a co do czerwonej 146 to moze kolegi Zybsona... on jest gdzies z niebuszewa....
ja tam dokładnie nie znaju szcezcina hehe...
ale stypa zawiewa hehe....
zaraz ktos rzuci zapewnbe hasło..;p
''to co dzis może spotkanko heheh '' :mrgreen:

No dzięki Kuba za linka. Dobry filmik ale w żeczywistości jest mocniej jak na filmie, wiedzą to ci którzy mieli odwagę zasiąść u besti w pysku :D

małe spotkanko dzis o godzinie 20.00 na Krematorium....
Zapraszamy Wszystkich :D

Pozdrawiam

Szczecin by night jest zupełnie innym miastem - niebiescy starający się robić bączki suką i L-ki ćwiczące nawrotki na ręcznym... nigdy bym się nie spodziewał hehehee

i na sam konie szalejące Alfy w centrum miasta i straszące przechodniów :mrgreen:
czyli to co Misie lubią najbardziej heheh :P

Amortyzatory
Powrót