• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Dystanse 159

FilipoInzhagi

Użytkownik
Auto
AR 159 była Stelvio 280
Witam. Czy ktoś z okolic Krakowa miałby może pożyczyć na kilka chwil dwa dystanse 5x110 15mm, potrzebuje przymierzyć przed zakupem. Pozdrawiam.

Mam 10mm i 22mm jak cię interesuje. Ponoć na tył max 13mm pod Ori felgi

Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka

Tak, a dycha podobno nie łapie centrowania,ale można by to sprawdzić organoleptycznie jeśli będziesz miał chwilę to bym podjechał

Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka

W 10mm masz jeszcze centrowanie, pod 15mm żeby założyć dystans z centrowaniem musisz stoczyć lub ściąć centrowanie na piaście

Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka

W 10mm masz jeszcze centrowanie, pod 15mm żeby założyć dystans z centrowaniem musisz stoczyć lub ściąć centrowanie na piaście
Mam dystanse 30 mm i nic nie ciąłem , ani nie toczyłem ! - To kwestia konstrukcji dystansów.

Ponoć na tył max 13mm pod Ori felgi
Mam oryginalne felgi 17' i standardową dla nich oponę i czasami tylna opona ociera mi tylko o plastikowe nadkole

Ostatnia edycja:
Mam dystanse chyba 15mm , kupowalem na szybko , nie lapie na piaste takze centrowane na samych srubach i jest ok , nie bije nie odkreca sie , na przyszly sezon zamowie takie juz lepsze:)

Amortyzatory
Powrót