• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

DynoDay Ostrowiec lista osób chętnych

Swirus

Nowy
Auto
AR 166 2.0 V6 TURBO
Dnia 22.03.2014 (sobota) odbędzie się grupowe hamowanie aut w firmie Bartpol(Kingsoft) przy ulicy Waryńskiego-wjazd naprzeciw Biedronki
Dynoday rozpoczynamy od godz 9:00,a kończymy po hamowaniu ostatniego auta.

auto z przednim napędem-50zł
auto z przednim napędem automat-70zł
auto z napędem na 4x4 - 70zł
auto z napędem na 4x4 automat-100zł

Proszę o utworzenie listy osób chętnych,którzy będą na 100%:

1.swirus
2.
Pozdrawiam i zapraszam

4. TriXter
może w końcu dowiem się ile ma koni moja Bella :D

Seq byłeśi jak wykresik ;) ja byłem po 14 ale zawijał się już do domu i nadal żyje w nie wiedzy ile koni zdechło :D

Nie ma lipy :D znam juz parametry u siebie o 12:00 204,5KM i 287NM cos duzo:blink: nie spodziewalem sie ze tyle wypluje:D

Nie ma lipy :D znam juz parametry u siebie o 12:00 204,5KM i 287NM cos duzo:blink: nie spodziewalem sie ze tyle wypluje:D

Faktycznie sporo biorąc pod uwagę dane z serii, no chyba że masz jakieś modyfikacje w belli?
U mnie mimo że generalka była robiona jakiś czas temu to i tak do serii trochę brakuje(12KM).

Amortyzatory
Powrót