• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Ducati Scrambler Full Throttle

janek

Użytkownik
Auto
było: 147, Giulietta, Giulia, Spider '85 jest Tonale '24 / Ducati Multistrada V2S '25
Oprócz Alfy mam też inną włoską zabawkę. Używam go od początku do jeżdżenia po mieście i na weekendowe wypady. Jestem pierwszym właścicielem z tego co wiem to jest pierwszy Scrambler Full Throttle w PL. Kupiony jeszcze przed demówkami dealerów, bo zamówiony na premierze jeszcze zanim był dostępny w salonach;) Zrobiłem na nim już prawie 15k w dwa sezony i naprawdę super sprzęt do samotnego podróżowania. Nie pisałem wcześniej bo zapomniałem o tym dziale.

Ducati Scrambler 2015 Full Throttle
Silnik: 803 cm3, 75 km, chłodzony powietrzem
Dodatki:
Aluminiowe podnóżki Ducati
Krótkie klamki Strada8
Podgrzewane manetki
Torby podróżne SW-Motech Blaze

Obecnie czeka na cieplejsze dni:

IMG_2495.jpg

Fajowy,fajna kolorystyka.

Fajny. Ciekawy. Jedna ma jedną wadę. Brak mocy... :)

To nie jest ścigacz tylko coś na bardziej wyluzowane przejażdżki. Przy jego masie i elastyczności w zupełności wystarcza;)

Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk

Czyli jest już kilku "świrów", którzy mają same, podobno "najbardziej awaryjne maszyny" we wszechświecie (u mnie monster 695).
Fajne moto.

pozdrawiam

Czyli jest już kilku "świrów", którzy mają same, podobno "najbardziej awaryjne maszyny" we wszechświecie (u mnie monster 695).
Fajne moto.

pozdrawiam

Coś jest z tą awaryjnością, kilka rzeczy było do wymiany po 10k na gwarancji a w tym roku szykuje się akcja serwisowa.

Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk

Amortyzatory
Powrót