• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Drążki kierownicze do 155V6

75andrew155

Administrator ds. moderatorów
Auto
155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V
Mam taki kłopot jakie powinny być drążki i jego końcówki do V6 po 1995 roku ? , bo u mnie nic nie pasuje . Mam teraz końcówkę drażka z gwintem M14 ale sworzeń końcówki jest za mały do zwrotnicy :shock: . Teraz rodzi się pytanie czy te końcówki z gwintem M 12 mają wiekszą średnice sworznia ???? co za tym idzie ktoś u mnie zmienił drażki w raz z końcówkami na te z gwintem M14 . Czy drążki o różnych gwintach od strony końcówki drążków ( M12 i M14 ) mają ten sam wymiar gwintu od strony maglownicy , bo ja już zgłupiałem :roll:

pisalem juz na ten temat,dalem ci namiary na sklep gdzie napewno kupisz wlasciwe

Dokładnie przeczytałemale mi tu nic nie pasuje. Wydaje mi się że ktoś wcześniej zmienił albo maglownice albo całe drazki od T.S bo z katalogu nic nie wynika bo są takie i takie

do twin sparka 2,0 16v i marei 20v ponoć są inne niz do pozostałych wersji.. moze tak samo jest w V6

mnie sie cos wydaje ze wlasnie mam złe bo od tempry juz mają luz na zwrotnicy a moze wlasnie tylko w otworze na koncowke sie bujają, musze to sprawdzic

zobacz tutaj bo wlasnie jest ta aukcja gdzie koncowki tylko pasują do 2,0.. ja sie jeszcze nie pytalem sprzedawcy o so chodzi ale prawie zawsze biore od nich klamoty do alfy..

http://www.moto.allegro.pl/item214994540_koncowka_drazka_kierowniczego_alfa_romeo_145.html

Amortyzatory
Powrót