• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

dolna kratka zderzaka - nie chromowana

lolecki

Nowy
Auto
AR GT 1 i 9
kupilem dzis z allegro kratke dolna zderzaka (te plastry miodu)

jednak nie pasuje ona do JTD

w JTD cala kratka ma otwory

w tej ktora dzis nabylem lewa czesc otworow ma je seryjnie zaslepione

moze ktos ma na sprzedaz w bdb stanie taka jak potrzebuje (strona pasazera)

taka ja zakupilem i nie pasuje

attachment.php

a taka potrzebuje tylko druga strone (pasazera)

attachment.php

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    125.6 KB · Wyświetleń: 411
  • 2.jpg
    2.jpg
    159.2 KB · Wyświetleń: 410
sprawdzę jutro bo nie wiem czy mi nie została jak zmieniałem na te z chromem :D

to się podlacze - macie namiar gdzie można kupić chromowane w dobrej cenie? 250 za stronę to trochę przegięcie.

@lolecki

no to sobie przypomniałem i sprawdziłem :) i nawet znalazłem jedną chromowaną na lewą stronę i dwie (lewa, prawa) bez chromu :)

Witam potrzebuje prawej kratki zderzaka w chromie do GT ma ktoś może na sprzedaż ??

Jakby ktoś szukał to mam do sprzedania lewa bez chromu. Kupiłem nowe chromy z Włoch, cena niezbyt ciekawa ale i tak lepsza niż w PL.

Podbijam pytanie, też potrzebuję kratki lewej. Ktoś ma jakiś namiar gdzie w dobrej cenie można kupić ?

Ja mam jakieś kratki do GT, tylko potrzebuję nr nadwozia a cenę dogadamy

Która? Dolna? Z której strony?

Z dostępnością tych kratek jest problem. Polecam regularnie wertować allegro - niedawno mi się tak udało kupić używaną w dobrej cenie. :)

Amortyzatory
Powrót