Dobry serwis opon (Ursynów)

YonasH

Nowy
Auto
Brerrrrra V6
Witam,

Szukam dobrego serwisu opon w Warszawie (najlepiej oczywiście Ursynów, lub okolice).
Dobry serwis:
-umyje felgi przed montażem
-obsłuży zarówno 17" jak i 18" felgi
-użyje smaru na piasty
-dokręci koła kluczem dynamometrycznym
-umyje stare koła i zapakuje w czyste worki
Idealny serwis dodatkowo:
-wyważy koła z tzw. "optymalizacją"
-będzie miał w ofercie fachową przechowalnię kół (które przechowuje się inaczej niż same opony)
-będzie miał w ofercie odnawianie/regenerację felg aluminiowych

Pomożecie?

Pzdr,
Y

Ostatnia edycja:
Witaj kolego z niebieskiej Brery, którą widziałem już kilka razy :). Na pewno odradzę Ci serwis przy skrzyżowaniu Puławska/Pileckiego, w Megance ojca ukruszyli rant 17-stki przy zakładaniu opony, więc nie ryzykowałbym tam z niczym klasy Brery.

Jeśli natomiast nie przeraża Cię wyprawa na ulicę Instalatorów polecam serwis: http://renowacjafelg.pl. Mają kompleksową ofertę, łącznie z pełną renowacją felg przeprowadzaną na miejscu. Do tej pory prostowałem u nich swoje Zendery i wymieniałem opony - przy pierwszej wizycie nie tylko zastosowali smar ale też z własnej inicjatywy oczyścili piasty z rdzy i brudu :). Ogólnie odniosłem pozytywne wrażenie i jestem bardzo zadowolony z ich usług. Poza tym kilka razy widziałem u nich felgi warte więcej niż cała moja bella (np. do Porsche), więc sądzę, że firma cieszy się zaufaniem posiadaczy także droższych aut.

Oczywiście myślę, że warto wcześniej przedzwonić i sprawdzić czy spełniają wszystkie Twoje warunki :).

Powodzenia i pozdrawiam,
~mb

Dzięki panowie :) Jeśli wejdą mi 4 felgi i 4 opony do bagażnika to mogę tam podjechać. Na raty to jednak wolałbym się przepychać gdzieś bliżej.

Może jeszcze ktoś zna jakiś dobry zakład?

W razie potrzeby mogę Ci pomóc podrzucić te kółka, pracuję w miarę niedaleko tego serwisu i jeżdżę z Ursynowa. Do 145-tki po złożeniu siedzeń komplet opon/felg powinien wejść. PM-uj jakbyś był zainteresowany :)

Amortyzatory
Powrót