• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[166] Do 3 razy sztuka! AR 166 3.0 busso

Fajna, niedługo same Sieny tyle będą kosztować co całe auto.

Ona nie miała lotki zenderowej na klapie? Bo coś mi się kojarzy i na fotkach wyglądała na taką trochę nieudolnie przyklejoną. Jak to w RL wygląda?

Lotka jest ale do wklejenia, była tylko załapana do zdjęć :D
Klapa do malowania Także jak będzie pomalowana to dopiero będę myślał o klejeniu ;)

- - - Updated - - -

Fajna, niedługo same Sieny tyle będą kosztować co całe auto.

Oby były jak najdroższe :p Żeby sprzedając je starczyło na speedline w ładnym stanie :D

Może nie być łatwo sprzedać. Amatorów i zapaleńców chcących ponad wszystko takie felgi..... już nie ma :P tak więc jak przegniesz z ceną to się będziesz bujał ze sprzedażą latami.

Może nie być łatwo sprzedać. Amatorów i zapaleńców chcących ponad wszystko takie felgi..... już nie ma :P tak więc jak przegniesz z ceną to się będziesz bujał ze sprzedażą latami.

Zależy gdzie szukasz klientów. Na zachodzie ładne sieny schodzą na pniu.

Ja wiem, ale nasi zachodni sąsiedzi (bliscy i dalecy) nie czytają forum AH w poszukiwaniu rarytasowych części :sarcastic: a ja się odniosłem do sprzedaży tu bo tu padła taka "oferta" :) kto chce zarobić dobre pieniądze za dobre części to się nawet tu nie odzywa bo nie ma po co.
Odnośnie samych felg to jeżeli alfa ma cieszyć to ja bym ich nie sprzedawał a zostawił. Dedykowany oryginał to dedykowany oryginał. Niecodzienny zender to nie lada błyskotka na tym aucie. To nie audi że pasuje wszystko byle duże.
Chyba, że na prawdę auto "niebawem" wróci do obiegu. Wtedy faktycznie lepiej sprzedać je osobno bo "w pakiecie" to nigdy się nie opłaca lepszych felg dawać.

Amortyzatory
Powrót