Długi weekend czerwcowy, Łódź

Asturas

Nowy
Auto
Alfa Romeo 155 1.9 TD '94
Ktoś jest chętny na mini spocik? Na innych forach też agituję więc może coś z tego wyjdzie.

Jakieś propozycje?

A kiedy by to było bo jade 164 do Łodzi (lub okolice) po części to może bym chociaż na chwilę odwiedził ;) oczywiście jeśli chcecie :D

Pewnie, że chcemy :) Tylko jak to ze spotkaniami w Łodzi prawie zawsze nie wiadomo gdzie i kiedy będzie spot aż do tak 30 minut przed samym spotkaniem :P

rafal_155 z łasku pisze, że sobota mu najbardziej pasuje. mnie w zasadzie też.
Proponuje sobotę na parkingu Reala na Włókniarzy. Może 16 lub 17?

A więc w zależności gdzie/jak/kiedy dotre do tego gostka od ktorego przygarniam części do 164 to będę próbował się stawić... Bo próbuje tą 164 na spot jakiś dojechać i nie moge :D:P

Jeszcze raz przypominam, że dzisiaj o 16 spotykamy się na parkingu Reala na Włókniarzy.

tja, było nas 3xAR 155. Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej. Łódź coś zdecydowanie nie może się ogarnąć :/

tja, było nas 3xAR 155. Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej. Łódź coś zdecydowanie nie może się ogarnąć :/

wybacz :P byłem już w drodze do łodzi ale padła mi totalnie nagrzewnica... do dzisiaj jak nalalem pelny zbiornik wody to 50km robilem bez problemu ;) dzisiaj po 10km chciala funia umrzec... wiec wolalem nie ryzykowac ;):D
swoja droga nie wiem kiedy teraz pojade po czesci :confused:

Zapraszamy, pewnie szybciej będzie można skrzyknąć ludzi z okolic niż z samej łodzi.

Amortyzatory
Powrót