• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Diesel - dodatki do paliwa

Status
Ten wątek został zamknięty.

J.A.N

Nowy
Auto
Alfa Romeo156 1.9 JTD 8V 115 KM 2003
Witam - chciał bym prosić o opinie na temat różnych dodatków do paliwa czyszczących, uszlachetniających itd. itp.
Np. coś takiego
LINK
LINK

Czy takie specyfiki coś dają ? Czy to kasa w błoto i ryzyko zabicia silnika ?

AAA to przepraszam - tamten temat czytałem zanim założyłem ten, koledzy piszą benzie a to mnie nie dotyczy

Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam

ozzy, n/c

J.A.N, Uzywałem tych obu środków do 3 rodzajów silników diesla, spisują się rewelacyjnie i nie kupuj na allegro tylko na CPN xD

pozdrawiam.

Dzięki wielkie Kayrol za pomoc i opinie, no i za to że nie odesłałeś mnie do opcji "szukaj"

Pozdrawiam :D

Nie wiem jak czyszczące , bo forumowicz z AK wlał takowy do Bravy JTD i miał kłopoty , bo rozpuściło nagary i pozatykało bodajże wtryskiwacze. Natomiast spotkałem się z głosami że dobre toto. Więc sam już nie wiem.

Jeśli chodzi o uszlachetniacze paliw , to polecam , stosuję co tankowanie (50ml w strzykawce), może i nie ma różnicy w spalaniu , ale wolę to profilaktycznie stosować , wiadomo jakie mamy paliwa. W razie czego wiąże wodę.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót