• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

demontaż przednich słupków

• Autor wątku Autor wątku Mateusz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Mateusz

Guest
witam!
zabieram sie niedlugo do montażu audio.
I tu mam pytanie. Otóż musze zdjąć przednie słupki (obudowę) pod montaż i wyprofilowanie na kopółke wysokotonową.
Tylko troche się szarpałem z nią, i powiem tak, nie chce czegoś urwać, a zdjęcie tego ustrojstwa graniczy chyba z cudem!
Czy ktoś wie jak to zrobic?

Z góry dziękuje!

marcins737 napisał:
są na wcisk
nawet jak coś peknie to albo kostka i za grosze kupisz nową albo oderwie się mocowanie zaczepu ktore przykleisz od tyłu bez problemu

co montujesz ciekawego ?? że system z przodu to już wiem ale napisz coś więcej - 2 czy 3 drożny , jaka firma itd

Narazie biore sie za przód.
16 cm dwudrożne Velocity, + dobre wytłumienie + wzmacniacz w bagazniku.
Narazie tyle, jak uzbieram to jakiś subwoofer, tylko ze niestety nie slyszalem jeszcze nigdzie takiego ktory by mnie satysfakcjonowal! wszystkie dudnią, chmura basu, zero selektywnosci.... dlatego wole poczekać, rozejrzec się, i pomyslec, jak zrobić aby bylo ok :)

Dzięki za zrozumienie tematu i za info!
Dam znać jak postepy pracy!

Pozdrawiam!

Amortyzatory
Powrót