Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Sorry, ale albo nie znalazlem takiego wątku albo nie potrafię szukać: chcę zdemontować kokpit środkowy celem pomalowania lub oklejenia. Jak to zrobić aby niczego nie uszkodzić???
Odświeżam, żeby nie generować nowych tematów
W temacie gtv jestem zielony ale powiedzcie mi, czy jest możliwość wymiany konsoli środkowej z tej ph1 na ph2? Domyślam się, że to nie będzie p&p ale czy ktoś może robił coś takiego lub ma jakąś wiedzę na ten temat?
z góry dzięki
Pokaż załącznik 281379
Odświeżam, żeby nie generować nowych tematów
W temacie gtv jestem zielony ale powiedzcie mi, czy jest możliwość wymiany konsoli środkowej z tej ph1 na ph2? Domyślam się, że to nie będzie p&p ale czy ktoś może robił coś takiego lub ma jakąś wiedzę na ten temat?
z góry dzięki
Pokaż załącznik 281379

tylko pytanie po co, ph1 ma fajny klimat lat 90tych i tak ma być - to już youngtimer. Ph2 i 3 udaje coś nowocześniejszego niż jest, moim zdaniem to tylko minus.