:D robimy kawę i nie tylko czy cuś :-) grill :-) ----> part 2

• Autor wątku Autor wątku adamodg
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adamodg

Guest
wiemy że robimy , wiemy gdzie ( ferrari-1 )
ino nie wiadómo kiedy
to co marzec czy jak ?
Ferka - bydzie ci pasować ?

jo byda ( szofera nawet mom to i wuszty bydom lepi samkowoć przy piwku )

I wiemy ,że Kosiar nos biere :D Ale cieplo by musialo być,no chyba że zrobiymy jakos fojera :D

a może jakie ognicho zeby ciepełko było.. no plus % jak jakiego szefera załatwia..:P
może 1 marca niedziela..?

a może jakie ognicho zeby ciepełko było.. no plus % jak jakiego szefera załatwia..:P
może 1 marca niedziela..?

co to terminu to postaram się dostosować choć na tą chwilę jestem zawalony robotą i nie jestem wstanie się określić ,ale bardzo chętnie jak zawsze się spotkam i :cheers::beer:

Pozdr:D

A jo widza ze ten gorol adamodg sie hanysami wykreca i cusik niechętny coby wurszt upiec w posiadłosci czeladzkiej :P hehehe..

A tak powaznie to moze wyczekajmy az troche snieg zejdzie... co ? :D

No ja też myśle żeby to przeczekać. No chyba że zrobimy jakiś kulig z sankami z alfą na czele to jestem chętny nawet teraz :P

A jo widza ze ten gorol adamodg sie hanysami wykreca i cusik niechętny coby wurszt upiec w posiadłosci czeladzkiej hehehe..
Jo tam już kiedyś pisoł że mogom byc 2 grile:tu i tu.Fred,a po za tym to u nos nie ma goroli.Same hanysy ino niektóre z Zagłymbio :P

Jakby co to ja oczywiscie sie pisze tylko zdecydujcie gdzie i kiedy... pozdro :D

Jak zorganizujecie się na 1 marca to stawię się z całą pewnością .

No ja już mam kierowce załatwionego. Nie musze długo żony prosić żeby alfa pokierowała :) U nas zawsze jest kłótnia kto prowadzi :)

w nawiązaniu do postu Freda
mam propozycję :
bez śniegu było u Ferki więc teraz w śniegu u niego 01.03.2009
w śniegu było w Czeladzi więc teraz bez śniegu jakos po 21.03 albo w kwietniu ( pogadamy od razu o wypadzie do madziarów ) - otworzymy wiosnę na terenie "residence of alfaholicy "
co wy na to ?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót