[145] Czy warto się zainteresować tą 145?

przebieg może miec nawet 20 tys i najważniejsze to jak wygląda pod maską i podłoga.

Alfą Romeo zainteresować się jest warto każdą, pod warunkiem że jest to benzyna i nie w kombi.

haha;) ok, pytałem raczej o merytoryczne kwestie, czy ktoś widział może to auto? jest w stanie powiedzieć coś więcej?

Alfą Romeo zainteresować się jest warto każdą, pod warunkiem że jest to benzyna i nie w kombi.

widać że komis sprzedaje (TS ma 103 KM)

obejrzeć podłogę w całości, kielichy... a potem zbić tysiaka z ceny i można brać

chociaż i tak osobiście wolę przedlift i boxera

widać że komis sprzedaje (TS ma 103 KM)

obejrzeć podłogę w całości, kielichy... a potem zbić tysiaka z ceny i można brać

chociaż i tak osobiście wolę przedlift i boxera

Czy motor 103KM jest równierz z wariatorem?

Ostatnia edycja:
OK, przekażę mu Twoją uwagę przy okazji.
Ostatnio zresztą zgłosił się do mnie z chęcią... odkupienia auta, które mi trzy miesiące temu sprzedał:) Bo pożałował sprzedaży.

Oglądałem srebrną 145, powiedzcie co to może być, w początkowej fazie dodawania gazu czuć wibracje całej budy, tak jakby od silnika, jest to tylko w krótkim przedziale obrotów? Ogólnie silnik chodzi równo, cicho, przy pierwszym odpalaniu nie słyszałem żadnych stuków, nic niepokojącego. Szyby chodzą cieżko ( elektryka) jest to do zniwelowania? przesmarowanie prowadnic?

Wynajmij sobie inspektora i wszelkie wątpliwości rozwiejesz. Cena usługi pewnie zrówna się z kosztem dojazdu, ale nie zmarnujesz całego dnia na ewentualną, niewartą tego wyprawę ;D

Amortyzatory
Powrót