K
kolorowy
Guest
witam koledzy mam takie pytanie zapewne każdy z nas w jakiś sposób kocha swoje auto mieliście kiedyś coś takiego że jak było auto u mechanika przez jakiś czas to tęskniliście za autem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a ja to tęsknię podwójnie ,bo i za Alfą i za małżonkiem który sobie nią pojechał daleko ,bardzo daleko![]()
Ja na urlopie myślę po kilku dniach o Alfce.
Ja będąc w usa myślałem o Alfie, teraz codziennie jak idę po schodach do domu to zawsze muszę spojrzeć na Alfę na parkingu, trochę głupie ale się człowiek do rzeczy przyzwyczaja.
a adams potem przeczyta i wyjdzie prawda na jawa gdzie adamsik wybył ?
Haha już wyszła ,ja dziś Bociuś mie bydzie brać swoim autem na ognisko kere robiemy w jego posiadłości z Alfistamipozdro
![]()
Jest rozwiązanie - jechać na urlop BelląTak jak my jeździmy
A najlepiej jechać Bellą do Włoch, albo Szwajcarii i oglądać Bellę od środka i wiele Belli na zewnątrz
Hehe, już o tym kiedyś pisaliśmy, wielu z nas tak czasem robi, jak się parę dni nie jeździ![]()
Wczoraj wystawiłem belle na sprzedaż, dzisiaj ją sprzedałem... i już za nią tęskniechyba dlatego że zbyt dużo razem przeszliśmy i nigdy mnie nie zawiodła...ehhh na prawdę żal było ją sprzedawać
![]()
Gdybyśmy wiedzieli to byśmy się na ostatnim spocie z nią pożegnali - szkoda, bo ładna sztuka z niej była...