• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

czy poduszki amorow beda pasowały od tipo/tempry do alfy??

Alfista

Nowy
Auto
166 JTD
bo dorwalem nowe eibachy od 155 Q4 :twisted: i chce sobie oddzielny zestaw kolumn zrobic do alfy mam amory dedykowane do 155 ale i nowe poduszki lezec w szafie kiedys kupione, tylko ze od tempry, wygladają tak samo jak w 155 ale czy mozna je uzyc??

serdeczne dzieki jak komus by sie chcialo w eperze zobaczyc albo juz ktos cos takiego montowal..

mam pytanko gdzie moge kupic odboje do amortyzatorow? pytalem we fiacie ale oni chca 70 zl za sztuke troche sporo jak na kawalek gumy!!!! zorientowalem sie z sa te same w bravo/brava. mozna gdzies kupic zamienniki???

zamienniki są po 20zł chyba ale ich jakos jest daleka do ideału i szybko nadają sie do śmiecia :P

Ja mam w swojej 155 założone od tempry i narazie nie narzekam. Sprawują sie dobrze i nie ma różnicy między tymi alfoskimi....

Przemek napisał:
Ja mam w swojej 155 założone od tempry i narazie nie narzekam. Sprawują sie dobrze i nie ma różnicy między tymi alfoskimi....
czy piszesz o odbojnikach ????? ja takich nie mam w swojej 155 bo odpadły

Sorry że nie napisałem chodziło mi o poduszki amorów. A z tymi odbojnikami to najlepiej idż do sklepu i napewno dobiorą CI jakieś fiatoskie w przystępnej cenie... :)

Amortyzatory
Powrót