• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Czy jest ktoś z Opola i okolic

• Autor wątku Autor wątku wisiol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wisiol

Guest
Chciałem tylko zapytać czy jest ktoś z Opola czy też jestem osamotniony :?:

Pozdrawiam.

Witaj!
Mieszkam w Opolu i właśnie tj. w zeszłym tygodniu kupiłem AR 156.
Pozdrawiam.

no to w końcu nie jestem osamotniony. Jeszcze nas się kilku zbierze i będziemy mogli organizować jakieś lokalne spoty.
A tak ciekawości to z której części Opola jesteś :?:

Mieszkam w Bierkowicach, czyli w zachodniej części miasta. Jak długo jesteś posiadaczem AR? Znasz może jakiś dobry warsztat zajmujący się tą marką?

Posiadam ją niestety niedługo bo dopiero 3 miesiące. Co do warsztatu to jest problem. Mam kumpla który ma 145 i wszelkie naprawy robił w jakimś warsztacie w wawelnie. Sam jeszcze nic nie musiałem naprawiać więc ta informacja nie jest przezemnie sprawdzona. Jest jeszcze autoryzowany serwis na ul. Mehla (boczna pruszkowskiej) no i serwisy FIAT, ale tam to wiadomo jakie mają ceny
Ja aktualnie mieszkam w malinie, wiec po drugiej stronie miasta.
Wybierasz się może na zlot do Bielska pod koniec sierpnia :?:

Pytałem o warsztat bo moja AR ma przejechane 80 000 km i najwyższy czas na wymianę rozrządu.
Nie wiem jak będzie ze zlotem bo wybieram się z rodziną na wczasy nad morze a nie mam jeszcze ustalonego konkretnego terminu. Jak zdążę wrócić to chętnie pojadę na zlot na jeden lub dwa dni zwłaszcza, że z Opola nie jest zbyt daleko.

siemano i ja jestem z opola:) nie sadze zeby serwis fiata na mechla byl ok oni nic nie wiedza mialem punciaka i tragedia...

OO__V__OO napisał:
siemano i ja jestem z opola:) nie sadze zeby serwis fiata na mechla byl ok oni nic nie wiedza mialem punciaka i tragedia...

Prezcież wcale nie twierdziłem że ten serwis jest ok. Po prostu wiem tylko że tam jest i tyle. A ty swoją belle gdzie serwisujesz :?:
Może kiedyś byśmy się spotkali, żeby pogadać 8)))

Wydaje mi sie ze jest nas duzo wiecej,tylk onei wszyscy dotarli do tego postu...

a to sorrki :) ale powiem tak mam mechanika w winowie jest tani i solidny - jezeli czegos nie potrafi to sie za to nie bieze, mowie tu o autach bardziej zaawansowanych (nowych) jakby co to moge podac nr tel. naprawialem tam wczesniej fiata punto teraz jeszcze nie mialem okazji na szczescie pojechac tam z alfa. bede po niedzieli u niego bo chcialbym zrobic sobie konserwacje pdwozia na zime :) to popytam

mozna by sie skrzyknac w jakis weekend jak bedzie pogoda. moze turawa, lub osowiec,albo jak sie jedzie na ozimek jest po lewej taki zajazd"pod lasem" spory parking i mozna na ogrodku posiedziec przy kawce i pogadac? proponuje niedziele to chyba takki najpewniejszy wolny dzien. moze niech kazdy wpisze jaki dzien mu pasuje i propozycje miejsca. mi pasuje piatek popoludniu i cala sobota, bo w niedzielke pracuje :(

W zasadzie to ja mam wszystkie weekendy wolne więc mogę się dostosować. Trzeba tylko jakiś konkretny termin ustalić. A wybiera się ktoś z was na spota południowców :?: chyba w Tarnowskich górach będzie

Amortyzatory
Powrót