• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[146] Czy chlodnica do 156 pasuje do 146?

• Autor wątku Autor wątku VIECIO
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
V

VIECIO

Guest
Nie mam pojęcia czy chłodnica od 156 pasuje do 146.
Bo mam okazję kupić tanio chłodnice od 156 do mojej Belli, ale nie wiem czy będzie pasować.:( Co wy na to?

Pozdrawiam

Nie mam pojęcia czy chłodnica od 156 pasuje do 146.
Bo mam okazję kupić tanio chłodnice od 156 do mojej Belli, ale nie wiem czy będzie pasować.:( Co wy na to?

Pozdrawiam

Był już taki temat jeżeli dobrze pamiętam. Jeżeli nie tutaj to na innym forum. Sprawdzałem wtedy w ePER i nie są to te same chłodnice i nie są zamienne. Musisz szukać chłodnicy stricte do 145/146.

hm..... no tak ale niektóre chłodnice w 156 mają chyba zasił i wylot po jednej stronie tak jak u mnie ale poszukam :) dzięki:)

A pytanie :P podepnę sie pod temat:)

do 155-tki 1,9 TD chłodnica klimy i cieczy chłodzącej podejdzie ze 156 JTD ? bądz TS

Wszytko zależy czy wersja z klimą czy bez itp, trzeba zwracać uwagę jak są rozmieszczone dopływ i powrót u mnie są po jednej stronie więc nie pasuje od 156 bo tam jest po przekątnej:( ale kupuję nową za 340 zł :)

Z tego co wiem to do 1,6 ts pasuje z fiata bravo :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Amortyzatory
Powrót