Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Czujnik ktory ma wplyw na temp w srodku znajduje sie kolo kierownicy po prawej stronie albo po lewej stronie panelu klimatyzacji na jego wysokosci
No właśnie jak to jest? Czy tylko korzysta z wewnętrznego czujnika, czy też zczytuje i analizuje dane z zewnętrznego?
W mojej czujnik temperatury zewnętrznej wskazuje dobrze, a mimo to ciężko ustawić optymalną temperaturę wewnątrz samochodu....
drogi jest taki czujnik ? mam problem z ustawieniem temperatury wewnątrz auta, dmucha albo zimne albo za ciepłe
U Ciebie pewnie zawieśiła się ta klapka, albo nie działa jej sterowanie.
między skraplaczem klimy, a nagrzewnicą.
Mdx ja bym na twoim miejscu szukał 2 panelu klimatronika. Miałem to samo co ty jak brałem na lo to było zimno na HI było na maxa ciepło - więc klapa sie nie zawiesza. A od 18-32 ogólnie nie było różnicy temp była prawie taka sama czyli zimno.
Kombinowqąłem z czujnikami temp itp. Winny okazał sie panel klimatronika, po wymianie jest juz wszystko ok.