• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[155] części

NERO2287

Nowy
Auto
jest- Alfa Romeo 156 FL 1.9 JTD 16V, była-alfa romeo 155 2.0 ts 16v
witam wszystkich, potrzebuje informacji na temat częsci do ar155, odnosnie przód, lampy, błotnik, maska, pas czołowy, itd, są gdzies jakies szroty w okolicy elbląga gdzie bym dostał jakąś ar z częsciami?

Witam.
Co prawda nie jestem z okolic Elbląga, ale w zasadzie każdą część można wysłać,porobić fotki itd.W dziale bazar jest też sporo ogłoszeń z częściami.Większość tych rzeczy które wymieniłeś mam do sprzedania.Pisz na gg 8736443, lub dzwoń 0-512 44 67 68

no niestety, teraz nie mam czym podrózowac po polsce za częściami, poszukuje w okolicy elblaga albo grudziadza, prosze o pomoc

Amortyzatory
Powrót