• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

części do alfy, gdzie najlepiej?

• Autor wątku Autor wątku adams
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adams

Guest
jestem z Łodzi i moją bellę mam od niedawna. Generalnie pytanie mam proste, gdzie posiadacze AR z mojego miasta lub okolic sie zaopatrują się w części do swoich maszyn? Ja mam np. do wymiany sprężyny zawieszenia z tyłu AR 33 sportwagon
pozdro i dziękuję z góry za ewentualne porady

Rzgowska vis-a-vis wlotu Bednarskiej.
tudziez warsztat Dobrego i Tmina :)

A jak się już zepsują to pozostaje jeszcze najwięksiejsiejszy szrot w polsce - Allegro. Polecam, mozna tam znaleść chyba wszystko.

na Kilińskiego w Jugo Mot przy Piłsudskiego (mają też warsztat i kupe kupe gratów ze starszych Alf i Fiatów na Wróblewskiego w bramie za komisem od czerwonej)

albo Rzgowska za czerwonym rynkiem w NASCAR'ze.

albo na Pomorskiej bliżej gdzieś w okolicach Kilińskiego (ale nie pamiętam dokładnie), mają też warsztat i skład części na Przybyszewskiego obok salonu Hondy (jak mnie pamięć nie myli)

Amortyzatory
Powrót