czesc...kto pomoze w litingu alfy 156 face lifting:)

• Autor wątku Autor wątku dddarekj
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dddarekj

Guest
hym jestem tu pierwszy raz nie do końca wiem o co tu chodzi,...ale stronka mi sie podoba!
Szukam informacji...firmy lub kogos do face liftingu alfy 156 rok 1998 na rok 2004?....pozdrawiam![/b]

blachasz to chyba nawet nie musi byc, przeciez to tylko odkrecanie i przekladanie czesci... zapewne drogich czesci.. :wink:

zderzak, maska, blotniki, lampy i inne pochodne. Dosyc drogiew, Jak chcesz robic na uzywkach to poszukaj na allegro ostatnio widzialem zderzak z lampami za okolo 900 zlo :)

dzięki wszystkim za odpowiedz:)...Lifting...tzn co bym musial wymienic?maska?lampy?atrapę? i co jeszcze?....Moninika ile chcesz za ksenonka? Nie mogę go odpracowac...? :)))) :D

Zamień się z Moniniką na auta albo na części :mrgreen:

heheheh...Moninika (...) CENZORED BY A.J. >COMPANY :D ...hym....lift...chyba mnie wyniesie tyle co zmiana auta na młodszą Alfke?.....ach alfy są piękne!. :) :o :D

hehehhe zamieniamy sie Moninika?...hym?:)....a jakie zadania wymysli....cholerka!:) chyba nie stajnie Augiasza? Moninika litości!!!..?...heheheh

pozdro ewery bady!:)

aaaa....mam do sprzedania 3 (tylko) aluski gwiazdy do alfy ...lub kupie jedna...do 156...16 cali 5x98...a jak dodac tu zdjęcie? dla zainteresowanych wysle maila:)

wlasnie sam sie za to biore wiec potrzebujesz gorny pas przedni lampy blotniki zderzak maske kup sobie nowa atrape do maski bo uzywek sie nie oplaca na allegro widzialem po 120 zl

I na koniec jak juz przod bedzie gotowy to proponuje zmienic jeszcze tylni zderzak !

aaa i jezeli chodzi juz o caly komplecik 156 po liftingu miala inne nakladki na progi

mozna własnie nie miec...kurde zastanawiam sie czy zmieniac na nowy przód czy zmienic na całe nowsze autko??? oczywiscie tylko alfka wchodzi w gra:)!!! innej nie chce!

kto ma do sprzedania fotele z boczkami w skórze????

Moninika...coo mam robic za tego ksenonka??? co zrobiłas z drugim???? sprzedałas??? och Ty!!!!...a ogladalem Twoje autko!!! (...) CENZORED BY A.J. company.

lepiej byloby calutką po lifcie bo wtedy tył tez sie bedzie zgadzac no i przy przekladce lakiernik moze nie odrozniac kolorow i juz w ogole wyjdzie kupa..

a po lifcie mozna znalezc ladną 2,4 JTD z 175Km w serii :D

jeeeeesssu,......175 KM....moja ma 2,4 JTD... i 135KM a jechałem 200 pare! łomatko 175 KMMMMM...tosz to szok!!!....dzieki Alfista! Masz racje!...
raz sie zyje! Alfa....ma to wspólnego z Media Marketem ze...To auto nie dla idiotów!....hehehe...pozdrawiam wszystkich !

ja tam swojej alfki nie oddam, jest tylko w połowie moja, a jeszcze nie ustalono w której połowie :mrgreen:

ale ksenonka chętnie, miałam tylko jednego, nawaliła nasza lampa, kazali kupić nową, jak rozebrali reflektor - to okazało się że to tylko przetwornica, którą można naprawić.
I tak został ksenonek, a kasa zamrożona.

dddarekj, twoje propozycję coś liche, takie babskie raczej, pralkę, zmywarkę to ja już mam w domu, trochę lepiej byś się postarał :lol:

no babskie masz racje:(;;;; c holerka moze drzewa bym narąbał? alboco?:)...a kesenonka chyba nie kupie..:( chyba zmienie Panienke AR na młodsza....

Amortyzatory
Powrót