benkas
Nowy
Ciao Signore e Signori 
Jestem na forum od momentu kiedy w salonach pojawiła się Giulietta, czyli od 2010 roku, natomiast zarejestrowanym użytkownikiem jestem od 2012 roku.
W końcu odebrałem samochód, nie jest to jak to było w planach Giulietta, jest natomiast piękna, czerwona Alfa Romeo 159 w pakiecie Ti.
Zakupu dokonałem u zaprzyjaźnionego sprzedawcy z Krakowa
. Co prawda jechałem oglądać inną, czarną, ale wyjechałem czerwoną.
Auto jest z listopada 2010. Wersja silnikowa 2.0 Jtdm 170 KM, przejechane 140 tyś.
Sorry za jakość zdjęć, ale wczoraj nie miałem głowy do ich zrobienia (wybrałem przejażdżkę po mieście
.
Auto stoi aktualnie na 17".
W planach mam oczywiście parę modyfikacji:
- ramki klubowe (już są organizowane
)
- felgi (ciemne, czarne wzór dowolny, ale raczej z palety AR)
- opony zimowe
- dywaniki welurowe alfaholicy,
- załapać się na chipowanie grupowe (200 KM+).
Cały czas poznaje się ze swoją bellą, ale mam do was od razu małe pytanie. Posiadam nawigację z kartą SD i B&M. Pytanie jest takie o ile wiem, że B&M mogę zaktualizować i wgrać język PL to powiedzcie mi co zrobić z nawigacją żeby Pani nie mówiła do mnie po francusku, czy belgijsku a jednak po polsku lub w najgorszym wypadku po angielsku
. Mapy mam na Europę, ale gdyby była również informacja o aktualizacji to także poproszę. Z góry dzięki.
Pozdrawiam i sukcesywnie będę kontynuował wątek i dodawał nowe zdjęcia
- benkas
Jestem na forum od momentu kiedy w salonach pojawiła się Giulietta, czyli od 2010 roku, natomiast zarejestrowanym użytkownikiem jestem od 2012 roku.
W końcu odebrałem samochód, nie jest to jak to było w planach Giulietta, jest natomiast piękna, czerwona Alfa Romeo 159 w pakiecie Ti.
Zakupu dokonałem u zaprzyjaźnionego sprzedawcy z Krakowa
Auto jest z listopada 2010. Wersja silnikowa 2.0 Jtdm 170 KM, przejechane 140 tyś.
Sorry za jakość zdjęć, ale wczoraj nie miałem głowy do ich zrobienia (wybrałem przejażdżkę po mieście
Auto stoi aktualnie na 17".
W planach mam oczywiście parę modyfikacji:
- ramki klubowe (już są organizowane
- felgi (ciemne, czarne wzór dowolny, ale raczej z palety AR)
- opony zimowe
- dywaniki welurowe alfaholicy,
- załapać się na chipowanie grupowe (200 KM+).
Cały czas poznaje się ze swoją bellą, ale mam do was od razu małe pytanie. Posiadam nawigację z kartą SD i B&M. Pytanie jest takie o ile wiem, że B&M mogę zaktualizować i wgrać język PL to powiedzcie mi co zrobić z nawigacją żeby Pani nie mówiła do mnie po francusku, czy belgijsku a jednak po polsku lub w najgorszym wypadku po angielsku
Pozdrawiam i sukcesywnie będę kontynuował wątek i dodawał nowe zdjęcia