Witam forumowiczów
Pierwszy post na forum i od razu chciałem się pochwalić nowym nabytkiem. Alfa Romego Gulietta 1.4 TB 170KM z 2010 roku. Pierwsza Alfa którą kupiłem, ale nie pierwsza którą jeździłem, wcześniej użytkowałem dość regularnie 147tkę.
Auto sprowadzanie i wydaje mi się, że Niemiec płakał jak sprzedawał
Auto nabyłem w doskonałym stanie technicznym i pełną historią (udokumentowany przebieg i faktury nawet na najmniejsze naprawy). Widać też, że poprzedni właściciel był alfistą, świadczą o tym detale takie jak naklejki na progach, wąż na masce, pakiet sport i niefabryczne felgi, na które znalazłem fakturę na grubą kwotę. Nawet zamontował w drzwiach lampy z logiem Alfy, które świecą w ciemności.
Do tej pory przejechałem ponad 1000 km i jestem bardzo zadowolony.
Na tą chwilę nie dofinansowałem auta w żaden sposób ale nie wykluczam, że zainwestuje w jakieś dodatki. Pierwszą rzeczą najprawdopodobniej będą koła na zimę.

Pierwszy post na forum i od razu chciałem się pochwalić nowym nabytkiem. Alfa Romego Gulietta 1.4 TB 170KM z 2010 roku. Pierwsza Alfa którą kupiłem, ale nie pierwsza którą jeździłem, wcześniej użytkowałem dość regularnie 147tkę.
Auto sprowadzanie i wydaje mi się, że Niemiec płakał jak sprzedawał
Do tej pory przejechałem ponad 1000 km i jestem bardzo zadowolony.
Na tą chwilę nie dofinansowałem auta w żaden sposób ale nie wykluczam, że zainwestuje w jakieś dodatki. Pierwszą rzeczą najprawdopodobniej będą koła na zimę.