[159] Cup holder

zyla1993

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159
Witam . Jak radzicie sobie z uchwytami na napoje ? Macie jakieś rozwiązanie lub jakieś uchwyty ? Widziałem takie rozwiązania , ale nigdzie nie umiem znaleźć tego do kupienia . Widziałem temat na forum, aczkolwiek nikt nie pomógł . Dołączam zdjęcia zznalezione na internecie. Pozdrawiam

Załączniki

• Screenshot_20231123-040258.jpg
    Screenshot_20231123-040258.jpg
    34.4 KB · Wyświetleń: 367
  • Screenshot_20231123-040254.jpg
    Screenshot_20231123-040254.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 471
Szczerze to średnio to wygląda. Ale to jest tylko moje zdanie. Kawy czy innych napojów mozna się napić w innych miejscach, auto to nie kawiarnia. Ale podkreślam to jest moje zdanie i mi nie brakuje tego w samochodzie.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Na allegro i aliexpress jest spokojnie do znalezienia.

Nie pytałem o zdanie , a o poradę.

Wiem , że na portalach jest pełno tego , aczkolwiek najlepsze rozwiązanie byłoby coś pasującego do alfy . Może ktoś z czegoś korzysta , poleca ?
A te ze zdjęcia ? Ktoś może wie gdzie takie coś można dostać , przeszukałem allegro , Ali , ale takiego czegoś nie znalazłem .

Kupiłem na Aliexpresie uchwyt, który z założenia, jest koszem na śmieci i zamontowałem na kieszeni drzwi, mieści dwie butelki 0,5 l jak dla mnie jest ok, bo nie tylko kawę można pić w samochodzie, a w 159 nawet normalnej butelki nie ma gdzie postawić - taki uchwyt można sobie zamontować na każdych drzwiach.

Masz może gdzieś linka ? Albo jak możesz to wrzuć fotkę jak to wygląda .

Kupiłem na Aliexpresie uchwyt, który z założenia, jest koszem na śmieci i zamontowałem na kieszeni drzwi, mieści dwie butelki 0,5 l jak dla mnie jest ok, bo nie tylko kawę można pić w samochodzie, a w 159 nawet normalnej butelki nie ma gdzie postawić - taki uchwyt można sobie zamontować na każdych drzwiach.

Amortyzatory
Powrót