cross

Cubus00

Aktywny
Auto
byla Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999 jest 159 2,4
witam ,moje chlopaki wybieraja sie dzis po takowego do Gniezna , czy z tym sprzetem jest podobnie jak z autami , kombinowane, prostowane na kolanie ,albo moze ma ktos cos ciekawego ?

chca cos w dobrym stanie,kasa nie jest az tak wazna , rocznik od 2005, poj 125cc, i oto chodzi, ze przejrzeli juz pare ogloszen i widza ze jest podobnie jak z autami ,troche sie znaja i widza, ze sa sprzedawane stare modele jako mlodsze itd

czyli chodzi o motocykl bo troszkę zapomniałeś o tym, raczej tak daleko się nie posuwają jak przy autach w kombinowaniu ale wszystko jest możliwe, w okolicy gniezna do 50km są tylko dwa tory do jazdy czyli we wrześni i w obornikach, więc jest szansa że może nie być za bardzo wyeksploatowany, a jeśli ktoś sciąga dla handlu to wszystko możliwe ale auta to napewno nie polecam.

o auta nawet nie pytam :) bo wiem ,ale to po co jada na fotkach nie wyglada zle, a gosc daje gratis nowe buty i kask , moi panowie maja swoj własny tor w kilku i próbuja go jakos zalegalizowac, ale to nie ta bajka

Ostatnia edycja:
czegos nie rozumiem,skoro sie znaja to o co chodzi?jesli pojada ,zobacza,a sie znaja to beda wiedzieli ile to warte itp,no chyba ze chca te buty:)

ja to wiem i oni tez ,chodzi mi o prawdopodobienstwo , wycieczki turystycznej , bo jak sami wiecie fotka to tylko fotka

Mysle ,ze nie wszyscy ludzie nawet w Gnieznie to matacze,pierwsza alfe kupilem z Gniezna i 4 lata spokoju

Amortyzatory
Powrót