• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

coś dla makaroniarzy, polecam

Jak chcesz się dowiedzieć kto jest autorem tego bloga, co jego adres podałeś w linku to pozdrawiam :P

fiergloo napisał:
Jak chcesz się dowiedzieć kto jest autorem tego bloga, co jego adres podałeś w linku to pozdrawiam :P

O w mordę nie zauważyłem,brachu szacunek dla ciebie za ten kawał dobrej roboty :). Chyba nie masz nic przeciwko, że wykorzystałem twój cytat w moim podpisie, ale on najkrócej charakteryzuje alfę, i nie mogłem się oprzeć

pozdr

Się nie obrażam, dla kogoś ten cytat brzmieć może dziwnie bo wyrwany z kontekstu- ale chodziło tam o zagospodarowanie wnętrza.

fiergloo napisał:
Się nie obrażam, dla kogoś ten cytat brzmieć może dziwnie bo wyrwany z kontekstu- ale chodziło tam o zagospodarowanie wnętrza.

a mnie się wydaje że właśnie charakteryzuje alfy , zwłaszcza te starsze , sprzed ery fiata. Tzn ja to tak odebrałem

Trochę OT.. fiergloo właśnie czytam sobie Twój blog i stwierdzam że bardzo ciekawa lektura...

Gratuluję "lekkiego pióra" :D

Pozdrawiam Alfisti

Amortyzatory
Powrót