• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Codwutygodniowy nocleg w Katowicach

• Autor wątku Autor wątku Toldi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

Toldi

Guest
Witam Kolegów i Koleżanki.

Piszę, bo potrzebuję Waszej pomocy - do osób z Katowic :).

Dostałem się na studia zaoczne do Katowic na UŚ (jupiiii) i pojawia się kwestia znalezienia noclegu co dwa tygodnie na jedną noc, w weekend.

Czy można by ewentualnie zatrzymać się u któregoś Klubowicza/którejś Klubowiczki? Mowa tu o dwóch osobach (moja dziewczyna i ja)?

W zamian oferuję przygotowanie pysznej kolacji :P

Pozdrawiam.

Niestety noclegu wam nie załatwię ale mam pytanie na jakim wydziale będziesz??

A czemu nie chcesz w akademikach na Ligocie? ja tam zawsze nocleg sobie załatwiałam i było naprawdę fajnie - tanio (za okazaniem legitymacji zniżka bardzo duża), pokoje fajne, ludzie świetni. Jedyny minus że trzeba telefonicznie rezerwować nocleg (tak z dwutygodniowym wyprzedzeniem, żeby mieć pewność, że miejsce będzie).

Edyta podpowiada, ze zapomniałam napisać, że jak nawet tam wszystko zajęte to na akademikach AM można miejsca znaleźć, ale tam już drożej (około 30 zł)

Ostatnia edycja:
nie myślałem o tym... zobacze jak będzie po pierwszym zjeździe. a zaczynam magisterskie uzupełniające na socjologii, wydz. nauk społecznych :D

o witam koleżanke :D jak wrażenia? To może masz jakieś notatki/książki na zbyciu :D??

sorki za OT
hmmm poszukam dziś coś w domu i najwyżej dam znać ale z tego co pamiętam :P to dwa ostatnie lata nie były aż tak ciężkie i w zasadzie notatkami nas nie obsypywali :) także lajtowo - a 5 rok to tylko pisanie pracy i większość zaliczeń na podstawie obecności

Amortyzatory
Powrót