Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
alfaholik-Bioły napisał:Polecam Szpital i to natychmiastowo!!!
Co za frajer z tego kolesia...słucha jak mu głupi lud pie...li ,najlepiej nie sobie kupi golfa3 lub astre1 i bedzie mial auto na cuda szyby na korbe i abs....
Poprostu brak słów!!!
Wkurza mnie taki kolo co nie ma pojecia,nie jezdził autem nawet 1000km a pieprzy głupoty jakby wiedział co mówi... Widziałem kiedys cudowną Xantie z tym jego hydraulicznym zawieszeniem...faja straszna powodzenia mu zycze przy wymianie i koszty tez fajne... niech patrzy na te paskudne kształty jak chce wyglądać jak żabojad...
Gość mnie ładnie wpienił !!!! Gdybym np. ja słuchał ludu nie jezdził bym teraz piekna166 tylko audi A4 ktore trzyma sie na zakrecie gorzej niz wóz za koniem...
Bedboys napisał:jak mnie ktoś pyta dlaczego mam Alfę to zawsze odpowiadam tak samo - bo mnie na to stać - temat się urywa![]()
Wstawił byś rozmowę ja się popłakałem ze śmiechu jak to czytałempikero napisał:rozmawiam z nim na gg własnie ale szkoda nerwow z... bym go ...