• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ciekawe

• Autor wątku Autor wątku pitt24
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pitt24

Guest
Ciekawe co sie stało temu misiu ...

Click

Tak,tak.Lepiej zwalić winę na audio niż na pety.Nałogi tak mają <dzieciak> :wink:

Faktycznie nic mi do tego :P Jaraj na zdrowie <fajka> <fajka> <fajka>

Marcins, kto pije i pali, ten ni ma robali :D

aczkolwiek - abstynenci umieraja znacznie zdrowi, to musisz przyznac.

A omawiany samochod wyglada na jakies zwarcie w instalacji.... ale czy audio - to juz mozna sie spierac.

jakis plomienny stosunek ktos odbyl w tym autku :DDD
albo jezdila nim ta emotikonka: <zlyy>

a nie zauwazyliscie ze tylne prawe kolo ( strona pasazera ) krzywo stoi ??

Albo ktoś bardzo nie lubi AR i się polało czymś daszek, szybkę... Dwa tygodnie temu byłem w Grecji, dużo Alf tam jeździło i praktycznie każda była porysowana do żywego. U nas też to kilka razy widziałem, ale nie aż tak jak tam.

Sysio166 napisał:
Albo ktoś bardzo nie lubi AR i się polało czymś daszek, szybkę... Dwa tygodnie temu byłem w Grecji, dużo Alf tam jeździło i praktycznie każda była porysowana do żywego. U nas też to kilka razy widziałem, ale nie aż tak jak tam.

Tam każdy samochód jest porysowany lub obity. Byłem tam w czasie wakacji i ruch uliczny u nich to tragedia ;D Każdy jeździ jak chce.

Racja, ale obicia to jedno, a rysy po kluczu lub czymś podobnym to drugie :P

Amortyzatory
Powrót