Ciekawa ALfa

Fakt ze ten koles to chyba z ksiezyca spadl:)))
KOLEGO BĄDŻ MIŁY DLA INNYCH !!!!! postaraj się wymazac ze słownika na naszym forum słowo ,,burak,, :evil:

Jakby nie te tylne światła to nie jest tak źle.

a dla mnie najlepsze jest zamazywanie numerów z przodu auta żeby nie było widać rejestracji a z tyłu już nie :mrgreen: :mrgreen:

Ladnie jak dla mnie stuningowane lekko autko :) te swiatla z tylu sa przepiekne a komputer pokladowy tez fajny :)

Dziwna przeróbka bo kosztowna. Nawet silnik jest z nowszego modelu.

tomkap napisał:
No właśnie zastanawia mnie ten motor... Bo jeśli jest to 2.0 JTS, to ma nieco więcej niż podane 155KM. Poza tym przeróbka godna uwagi, ktoś na prawdę poświęcił sporo czasu. Ciekawe, czy to dla własnej radości, czy może był nieziemski dzwon i przy okazji mamy fl.
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. jeśli wszystko sprawne i bez dzwonu, to cena jest przemawiająca na korzyść.

alces1 napisał:
tomkap napisał:
No właśnie zastanawia mnie ten motor... Bo jeśli jest to 2.0 JTS, to ma nieco więcej niż podane 155KM. Poza tym przeróbka godna uwagi, ktoś na prawdę poświęcił sporo czasu. Ciekawe, czy to dla własnej radości, czy może był nieziemski dzwon i przy okazji mamy fl.
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. jeśli wszystko sprawne i bez dzwonu, to cena jest przemawiająca na korzyść.
Auto jest z 1999 więc raczej siedzi tam TS. Przód przerabiany na 156 FL to już widziałem, ale wnętrza przerabianego na wersję z pierwszego FL to już nie :shock:

alces1 napisał:
o właśnie zastanawia mnie ten motor... Bo jeśli jest to 2.0 JTS, to ma nieco więcej niż podane 155KM.
W tym przypadku skrót JTS oznacza tylko "Jest Tam Silnik" :mrgreen:

Tiga napisał:
Przychodzi mi tylko jedno do głowy. Dziadostwo. :mrgreen:

Dziwie CI sie, ze CI sie nie podobaja Alfy 156 po pelnym FL ... Dla mnie sa bardzo ladne, a ta oprocz kierownicy i tylu niczym nie odbiega.

Moze tam jest T.S tylko pokrywa inna zalozona?

Amortyzatory
Powrót