Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Wiecie może czy chłodnica klimy od JTD różni się czymś od benzyny?? Mam do kupienia od 2 litrowej benzyny i nie wiem czy będzie pasowała. Proszę o odpowiedź.
jeśli możesz poczekać do jutra to sprawdze w pracy w katalogu choć wydaje mnie sie że powinna być tak sama przynajmniej od klimy bo ta od cieczy może się różnić
jeśli możesz poczekać do jutra to sprawdze w pracy w katalogu choć wydaje mnie sie że powinna być tak sama przynajmniej od klimy bo ta od cieczy może się różnić
OK, dzięki ale musze dziś najpóźniej do wieczora dać znać chłopakowi, bo jutro przywozi mi z Łodzi reszte gratów i jak coś to wziął by odrazu chłodnice. Panowie, (i panie :wink: ) walka z czasem-HELP!
moze komus sie przyda na przyslosc, bo Sysiowi juz na GG zapodalem info.
ePER mowi co nastepuje:
skraplacz klimatyzacji (popularnie - chlodnica klimy) numery katalogowe:
60630547 - wersja 2.0 TS 16V
60813978 (zamiennik 7789218) - wersja 2.4 JTD ale rowniez dla 2.0 TB V6 12V
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.