• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

CHIPTUNING - Do 40% wzrostu mocy przy zmniejszonym spalaniu

• Autor wątku Autor wątku auto-chiptuning
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

auto-chiptuning

Guest
Oferujemy profesjonalne modyfikacje oprogramowania jednostek sterujących silnikami spalinowymi.
  • wszystkie marki
  • samochody osobowe
  • samochody dostawcze
  • silniki benzynowe i diesla
  • silniki TDI,CDI,TDCI,TDDI,SDI,CDTI,HDI,TSI itp...
  • sterowniki EDC15, EDC16 przez OBD
W ramach usługi wykonujemy dwie modyfikacje ECCO oraz POWER. Po przeprowadzeniu jazdy próbnej na każdym programie Klient sam decyduje, który chce pozostawić. Oba warianty przyczyniają się do wzrostu mocy i zmniejszenia zużycia paliwa.
Wykonujemy modyfikację tylko i wyłącznie na bazie oryginalnego programu sterującego, nie wgrywamy programów tzw. gotowców. Dzięki temu ustawienia indywidualne danego pojazdu (jak np. immobilizery, VIN) zostają zachowane, jako oryginalne.
Chcesz wiedzieć co możemy zrobić z Twoim autem – dzwoń lub pisz:
0 668 14 30 40
Tomaszów Lubelski / Warszawa
Więcej info na naszych aukcjach

Jest możliwość podglądania pracy nad zmianą programu? :P Jak bym w razie chciał zobaczyć czy to na pewno nie gotowiec? :P

Witam

oczywiscie jak najbardziej, ale zapraszam do firmy która zajmuje się dla mnie obróbką map. Po zgraniu mapy z kompa wysyłam im do obróbki, nie mam w tym az takiego doświadczenia. Jak dotąd modyfikacji dokonalem w kilkudziesięciu autach, każdy klient był zadowolony. Zdarza się że sami dzwonią do mnie po kilku miesiacach, aby powiedzieć więcej jak samochod się zachowuje. jak dotąd nie zdarzyla mi się żadna klapa.

Pozdrawiam

jest napisane ze jazda a nie hamowanie.

A mnie bardziej ciekawi, jakiego programatora uzywacie, i jakim programem zmieniacie mapkę ?

Powiem tak, przyjedz poddaj auto modyfikcji a będziesz zadowolony. Usługi swiadczę również na terenie Warszawy więc po modyfikacji nie widzę problemu abyś umówil się na hamownie do jakiejś innej firmy (np. VTG również na obie osie) Wówczas sprawdzisz będziesz w stanie sprawdzić ile KM NM doszło.

---------- Post dodany o godzinie 12:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:04 ----------

Wszystkie modyfikacje odbywają się przez złącze diagnostyczne.

nie nie, ja tylko z ciekawosci pytam. chciałem tylko sie dowiedziec o marke programatora i program w którym modyfikacja jest dokonywana :D Z czipsowaniem sam sobie dałem rade

Pewnie zaraz wyjdzie że KWP :D:D
Kayrol może to Ty masz podwójną osobowość i rozkręcasz biznes ;)

hmmm, czyli Twoja "firma" kasuje $ za usługe zczytania/wgrania softu i przesłania, przerobienia i odebrania go od innej firmy? mozna wiedzieć jaka to kwota?

Za modyfikację biore 600 zł, z jakiej firmy czy też za jakie pieniązki mi to wykonuje przykro mi ale ni mogę powiedzieć.

czyli nie dowiem się jednak jakim programatorem? I jednak ty tego nie modyfikujesz tylko zlecasz komuś więc wrzucasz gotowca które juz mamy. :P

btw, taka usługa kosztujew granicach 300zł

300zł przy 1 szym zgraniu ;p bo nastepny juz masz za free ;p i kolejne tez ;p bo kwp masz w kieszeni ;p

z takiej usługi bym skozystał gdybym był w podbramkowej sytuacji i zapłacił jak mapa była by niedostępna lub słaba, ale naszczęscie u nas w lesie dzików nie ma :)

kazdy kto ma olej w głowie moze brać 300zł za 3 minuty pracy więc zero rewelacji

kabel mam, laptopów u mnie w bród, tylko mapki brak i instrukcji krok po kroku:P

Amortyzatory
Powrót