Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Taka zamiana nazywa sie TUTIngTuti napisał:ponoc mozna przeplywke od GTA wstawic do TSa w 156...
moze jak Ty wezmiesz od 2.0 to wyjdzie na to samo?![]()
powaznie na forum alfa156.net ktos tak pisal, nie wiem czy to cos daje, ale chcialem Lesiowi podsunac jakies rozwiazanie75andrew155 napisał:Taka zamiana nazywa sie TUTIng
Niech lepiej kupi całą brykę GTA a nie jakieś pierdoły :lol:Tuti napisał:powaznie na forum alfa156.net ktos tak pisal, nie wiem czy to cos daje, ale chcialem Lesiowi podsunac jakies rozwiazanie
To ma sens i odczuwalne zmiany w sprawności auta w malutkim stopniu ma wpływ na szybsze zużywanie się silnikaBucek napisał:a co mysłicie o chipie w dieslu, ja mam 145 1.9 JTD i cały czas sie zastanawiam czy warto, bo nie weim czy tego typu tuning wplywa ujemnie na żywotnosc auta. bede wdziaczny za jakiekolwiek info
Bucek napisał:a co mysłicie o chipie w dieslu, ja mam 145 1.9 JTD i cały czas sie zastanawiam czy warto, bo nie weim czy tego typu tuning wplywa ujemnie na żywotnosc auta. bede wdziaczny za jakiekolwiek info
Klocki??Konrado napisał:CO do zywotnosci po takim zabiegu, to czestsza wymiana plynow, klockow hamulcowych i innych czesci exploatacyjnych, normalnego uzytkowania.