• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

CHECK kontrolka silnika

• Autor wątku Autor wątku Piotrek20Tg
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Piotrek20Tg

Guest
Witam ostatnio w mojej alfie po odpaleniu nie zgasnął CHECK zgasiłem auto i odpaliłem dalej nie zgasnął zrobiłem tak raz jeszcze i zgasnął i później już było dziennie ok a po tygodniu znów to samo co może byc przyczyna jak świeci ten CHECK czyli nie gaśnie to ałto jedzie ok temperatura ok jedyne co to wymieniałem jeden przewód z klimy i niema w niej na razie nabitego freonu czyżby to zgłaszał błąd? A czy da sie jakims knifem kasowac błedy z kluczyka itp?

Podlacz auto pod komuter i bedziesz wiedzial co i jak. Ja przerabialem to 3 miechy temu i okazalo sie ze rozlaczyl sie kabel od przepustnicy. A masz jakies inne objawy np. spadek mocy?

Amortyzatory
Powrót