Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nie narzekam. Wiekszosc gadzetow w nim umieszczonych i tak sie na codzien nie uzywa. Chwale sobie przelacznik kanalow w gruszce, ale przeklinam jego kierunek dzialania (lewy przycisk zmienia kanaly do gory, logika nakazuje do dolu :/ ). Wkurza mnie strasznie wiesniackie niebieskie podswietlenie, bo wszystko mam w Alfie czerwone. Ale na niektorych rynkach pokazuja sie juz Multicolor - mozna zmieniac na inne.Dj.iCE napisał:Ja mam przy okazji pytanie do Yaro jak się TTI 880 sprawuje i w trasie i w mieście?
adasco napisał:Domyslam sie, ze podlaczyc umiesz, kwestia tylko, gdzie umiescic radyjo.... nie wlezie w polke na konsoli?
To moze nad bezpieczniki - jesli montujesz na dluzej, to moze warto poswiecic plastik (zawsze go mozna wymienic na nowy) - i wyrznac dziure pod radio. Mialbys je w zasiegu reki, a nie kluloby w oczy.
TMiN napisał:no jasne ze umiem bo handluję cB od 2005 roku
moninika napisał:TMiN napisał:no jasne ze umiem bo handluję cB od 2005 roku
a ja właśnie chciałam kupić cb, gdzie handlujesz?
adasco napisał:wlasnie wlasnie.... handlujesz?
tani szumofon - co polecisz? potrzebuje komplet z antena, do uzytku 3-4 razy w roku. Tylko antyradar taki.