Greg29
Nowy
Jako,że Brava mojej lubej się rozbiła:
Uploaded with ImageShack.us
to po wypłacie kasy od ubezpieczyciela zacząłem szukać jakiegoś wozidla.Miała być Clio od znajomych ale się rozmyślili.Następna Cliówka się sprzedała.Itd.Nie chciałem przywozić nic z zagranicy ale niestety na szybko w PL nic nie było.Więc przy okazji kolejnego wyjazdu do Austrii zobaczyłem Fiacika
Po krótkim obejrzeniu wiedziałem,że musi byc mój.Po długich negocjacjach na mrozie z tureckim przyjacielem Osamem Totalschadenem dobiłem targu.Po około dwóch tygodniach stania na placu u turka znalazłem trochę czasu i jazda do Wiednia.A później zawijka do Polski:

No więc jest to Bravo 1.2 16v z 2001r.Co ciekawe kupując go myslałem,że to 1.6 16v bo nie chciało mi się spojrzeć w papiery.Wyszło przy okazjizmiany sprzęgła.Spodobał mi się bo jest zadbany,z niemal idealnym lakierem i wnętrzem oraz sportowym wyglądem.Jest to wersja Trofeo z klimą automatyczną,ogrzewaniem postojowym,wspomaganiem,abs,elektryką,kubełkami,4x airbag,białe zegary,kiera w skórze.Zawieszenie eibacha zielone,amortyzatory sachsa gazowe oraz alu 17" wystawione w odpowiednim dziale na sprzedaż
.Auto miało dwie właścicielki.Jest super zadbane i wszystko w nim działa jak należy.Z ciekawostek jest w nim akumulator żelowy Exxide,który u nas kosztuje w promocji 1050 zł.Na tymsamochodzie ktoś nie oszczędzał.Jest zrobiona konserwacja a amortyzatory są praktycznie nowe.
Parę fotek.Nie są za ładne ale narazie brak czasu:

Przekazanie auta w Polsce odbyło się podczas walentynkowej kolacji
)
Plany?
zarejestrować-w trakcie,
wymienić radio-zrobione,
załozyć zimówki-zrobione,
zmienić koła letnie na mniejsze,
wyprać,
zmienić olej i rozrząd,
dbać,
Przepraszam,że tak przynudziłem ale miałem troszkę wolnego czasu i chęci.Pozdrawiam.
PS.wgniecenie na boku z pierwszej fotki już znikło
)

to po wypłacie kasy od ubezpieczyciela zacząłem szukać jakiegoś wozidla.Miała być Clio od znajomych ale się rozmyślili.Następna Cliówka się sprzedała.Itd.Nie chciałem przywozić nic z zagranicy ale niestety na szybko w PL nic nie było.Więc przy okazji kolejnego wyjazdu do Austrii zobaczyłem Fiacika

No więc jest to Bravo 1.2 16v z 2001r.Co ciekawe kupując go myslałem,że to 1.6 16v bo nie chciało mi się spojrzeć w papiery.Wyszło przy okazjizmiany sprzęgła.Spodobał mi się bo jest zadbany,z niemal idealnym lakierem i wnętrzem oraz sportowym wyglądem.Jest to wersja Trofeo z klimą automatyczną,ogrzewaniem postojowym,wspomaganiem,abs,elektryką,kubełkami,4x airbag,białe zegary,kiera w skórze.Zawieszenie eibacha zielone,amortyzatory sachsa gazowe oraz alu 17" wystawione w odpowiednim dziale na sprzedaż
Parę fotek.Nie są za ładne ale narazie brak czasu:

Przekazanie auta w Polsce odbyło się podczas walentynkowej kolacji
Plany?
zarejestrować-w trakcie,
wymienić radio-zrobione,
załozyć zimówki-zrobione,
zmienić koła letnie na mniejsze,
wyprać,
zmienić olej i rozrząd,
dbać,
Przepraszam,że tak przynudziłem ale miałem troszkę wolnego czasu i chęci.Pozdrawiam.
PS.wgniecenie na boku z pierwszej fotki już znikło