Dziękuję za odpowiedź, mierzyłem oczywiscie na zimnym i nic, pompa działa, ma ktoś pomysł gdzie szukać przyczyny? Ewentualnie wykluczyc przerwe w obwodzie? Bo nie mam pojęcia jak w wiazce od ecu znalezc odpowiednie przewody, kolory się powtarzają, a wtyk nie jest przezroczysty, żebym mógł namierzyć kabelek znając numer pinu(nie znam) . Jest na to jakis patent? Często czytałem, że ludzie mierzą coś na odpowiednich pinach, tylko jak? Bo wtyk jest jeden, jak odepne to nie będzie zasilania ecu, chyba, ze we wtyku jest coś dzięki czemu mozna określić numer pinu i kabelek. Proszę o pomoc, pozdrawiam.dodatkowo z tym szarpaniem na benzynie roznie bywa,czasami nie występuje, a jak juz to muli do 3tys,a poniżej tylko z gazem w podlodze przyspiesza, pompa ok, regulator zaslepiony i tez czasem zdarzy się, że jest płynnie. no ale zeby dalej diagnozować to sonda musi byc sprawna. Dzięki z góry za pomoc.
Edit : masa od grzalki jest na pinie 4tym(czarny) natomiast 3ci(pomaranczowy z czarnym paskiem milczy) To znaczy, że ecu powinno zasilać grzałkę ciągle gdy tylko pracuje pompa paliwa? Nie odłącza gdy sonda ma już temp roboczą? Pozdrawiam