bo czarne mają to cos , co sie podoba

• Autor wątku Autor wątku pumba
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pumba

Guest
rok 98 w podstawowej wersji 1.6 ts 120 kucy

zmiany delikatne aczkolwiek są !!! zapraszam do szukania zmian sposzczegawczych....

delikatnie i z gracją i ma 197 tys przebiegu bez remontu i od wymiany oleju do wymiany dolewam 0,5 l oleju przy przebiegu 1000 km tygodniowo... jest sie czym chwalic co nie...

kilka fotek

nio widac drobne zabiegi kosmetyczne i autko przybrało troszku więcej smaczku :mrgreen: pozdro

Bardzo ladne to autko,wyglada jak sluzbowka mafiozy z Neapolu 8) 8) :mrgreen: :mrgreen:

pikna :)
blachy to chyba specjalnei czarne zeby pasowaly hehe

dokładnie az zal zmieniac tablice bo miejsce w dowodzie sie skończyło i beda białe ale jakos przezyje :(

Wygląda super :) Widzę założone reflektory z GTA :D I proponuję przetrzeć autko pastą lekko ścierną bo na ostatnim zdjęciu widać chyba ryski. Taka pasta naprawdę czyni cuda :)

reflektory sa oryginalne ze 156 stki tylko pomalowane sa na czarno pod kloszami :D

Powiedz mi jaka tam masz felge zamontowana i jaki profil opony..
Autko prezentuje sie naprawde szeroko....

dokładnie ciemne lampy z przodu..

Cieszcze sie ze wam sie podoba :wink: nie wiedziałem e az tyle pozytywnych opini bedzie

(K) Bardzo ladna prezentuje sie stylowo i elegancko i w dodatku w moim ulubionym kolorze.A moj tata np twierdzi ze kolor auta jet mu obojetny pod warunkiem ze jest bialy :lol:

Bella Alfa :wink: Jakie masz tam konkretnie zawieszenie?! ile poszła w dół?!
marcins737 napisał:
blachy widzę z boat city ??

Chyba tak.... :o

A moj tata np twierdzi ze kolor auta jet mu obojetny pod warunkiem ze jest bialy :lol:

To zupelnie tak jak mi, tylko w moim przypadku warunkiem jest czarny :mrgreen:

powiem tak nic mnie jeszcze nie zaskoczyło moze jestem szybszy albo ja wybieram drogi dobre ale podpory pod wydechem juz nie mam:] :wink:
wiec da sie jeździc ale komfort jeszcze jest zapraszam do jazdy ze mną na najblizszym zlocie

Wojtek jak ostatnio wjechałeś do mnie jak była na niej tona śniegu , to aż nie moge uwieżyc że to ta sama alfka bella maschina!!!

Amortyzatory
Powrót