• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] blazej Alfa 156 1.8ts

blazej

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 1.9 jtdm 2006r
Witam,przedstawiam wam moją włoszke. Alfe mam od dwóch tygodni,przesiadłem sie na nią z Vectry B i nie da sie ukryć ze jest róznica oczywiście na plus dla Alfy.
Auto używane także zawsze jest coś do zrobienia w tym przypadku całe przednie zawieszenie które jest w tragicznym stanie i klima cały czas leci ciepłe powietrze nie przestawia sie na zimne i tu licze na waszą pomoc bo o ile sie orientuje można zrobic to samemu.
Alfa nie jestna na full opcji ale ma wszystko czego mi trzeba a felgi "17" nadają jej jeszcze piękniejszy wygląd.

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    33.1 KB · Wyświetleń: 74
  • Bez tytułu1.jpg
    Bez tytułu1.jpg
    37.7 KB · Wyświetleń: 75
  • WP_20130731_001.jpg
    WP_20130731_001.jpg
    96.7 KB · Wyświetleń: 85
  • WP_20130731_003.jpg
    WP_20130731_003.jpg
    107.1 KB · Wyświetleń: 73
  • WP_20130805_010.jpg
    WP_20130805_010.jpg
    76.9 KB · Wyświetleń: 79
hehehe kolejny byly vectrowiec przesiada sie na alfe :) cos w tym musi byc, vectra b autko fajne, mimo ze pospolite to jednek majace wiecej uroku niz audi a4 czy bmw 3 :) jaki silnik byl w opelku ?? modziles cos w niej ??
a belle piekna :)

1.6 16v generalnie nie nazekalem na niego pewnie jezdzil bym nim dalej nie spieszylo sie do zmiany ale niestety miala wypadek i kasacja,nic w niej nie zmienialem nie bylo takiej potrzeby a zanim kupilem vetre tez chcialem alfe ale nic na szybko nie moglem znalez dlatego padlo na vectre ale w koncu mam swoja alfe.

Fajnie się prezentuje ten kolor i te felgi ;) jerynie nie podobaja mi sie te naklejki ? Na masce i zderzaku. Wiadomo kwestia gustu.

~via samsung

Naklejki były przy zakupie cięzko zdrapac ale też mi nie pasuja :), i prezentuje sie ładnie fakt, jeszcze ksenon by sie przydał.

- - - Updated - - -

A tak wogóle co do naklejek jest na nich nick jedngo z klubowiczów i okazuje sie ze moja alfa ma juz 4 silnik w sobie...

Amortyzatory
Powrót