• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

BK RACING ?!? opinie ?

duzo osób Twierdzi ze za cene 1200zł (cena w jukej )za nowe 17 to straszna kapa musi być ale BK to podobna produkcja do Wolfrace-ów (tesh sie ich bałem ale były ok ) felgi robione w GB a nie u czajnabojów wiec mysle ze bedziesz zadowolony duzo chłopaków kupuje do betek bo w ofercie maja felunek co wyglada jak alpina a cena jest naprawde super zapewne znajdzie sie ktos ze woli kupic uzywane sprawdzoen makrowe felgi ale jak to wiadomo często uzywki w polsce maja 3 życie :) spawane rzeźbione itp mysle ze te beki to good wybór

W poprzednim samochodzie miałem 16" bk racing kupiłem je na tej stronie http://www.bkracing.co.uk
Komplet z oponami 16"/45/195 kosztował mnie 1250zł więc śmieszne pieniądze. Bo wtedy nawet felg w Polsce za to bym nie kupił.
Aluski bardzo dobre, wytrzymałe. 3 sezony łącznie z zimą bez problemów z lakierem, mimo że miałem twardo w aucie to nigdzie nie były pogięte.
Opony również dobre osobiście polecam tą firmę oraz zakupy w uk jeżeli ma się transport to można wiele rzeczy dużo taniej kupić

Amortyzatory
Powrót