[Giulietta] Biała Quadrifoglio Verde

I teraz pytanie, co zrobić aby nowe końcówki po pewnym czasie nie wyglądały jak stare ?

Myć w miarę możliwości często. Jeśli w pewnym momencie samo mycie już nie wystarczy to trzeba będzie potraktować końcówkę odpowiednią pastą do polerowania metalu/chromu ;)

drobna wełna stalowa i pasta

Mały odkop. Alfa spędza zimę w garażu, na chwilę wyjechała w celu zmiany podświetlenia drzwi.
818ED29A-B3EE-48C7-8BCE-62064F0A7C3E.jpg
68730055-466F-46EF-8C12-1BED2044C7D5.jpg

Taki mały drobiazg, a cieszy :). Na początku miałem mieszane uczucia, na pewno nie zdecydowałbym się na pełne logo, natomiast sam napis jak najbardziej na tak. Projektor jest od Stelvio, ale pasuje p&p do Giulietty.

brakuje jeszcze jednego
20181223_144853.jpg

Dyfuzor to prawidłowy kierunek myślę :) na razie się bronię twardo przed tym żeby modzić Julkę ... ale chyba nie wytrzymam za długo patrząc na Twoją :D

Tak, ta podświetlana listwa - super, też nad nią myślałem.
Chodzi po głowie jeszcze komplet Zendera, czyli te czarne dokładki na przedni zderzak i boki, ale tutaj mocno się zastanawiam.

Mały odkop. Alfa spędza zimę w garażu, na chwilę wyjechała w celu zmiany podświetlenia drzwi.
Pokaż załącznik 253596
Pokaż załącznik 253597

Taki mały drobiazg, a cieszy :). Na początku miałem mieszane uczucia, na pewno nie zdecydowałbym się na pełne logo, natomiast sam napis jak najbardziej na tak. Projektor jest od Stelvio, ale pasuje p&p do Giulietty.

A ja zamontowałem pełne logo i mnie się podoba. Kwestia gustu. Tam modyfikacja jest taka, że w 10 sekund można wrócić do poprzedniej wersji, więc spoko.

- - - Updated - - -

Mnie też brakuje...;)

Zamienił stryjek siekierkę na kijek :)

320CDCBC-9623-4514-81BF-7AB5C716AB83.jpg

Do zestawu nowe opony Yokohama Advan Neova AD08R

Piekna sztuka. Ja zaczynam rowniez takiej szukac.
Co myslicie o wersji qv maserati? Coraz wiecej tego w necie.

Fajnie, że się podoba. Przy wolnej sobocie zaszły małe zmiany. Grill + dokładka MAXTONDESIGN.

DB34BE97-3AD0-4DB0-A115-8203A2BF20A9.jpg
58519BC2-A0B0-4FF8-916F-C2A55A8FD837.jpg

Sorki za obrócone zdjęcia. Dodawałem z telefonu i nie potrafię ich obrócić.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót