• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

bella PLASTICZa

PLASTICZ

Nowy
Auto
166, 2.4 JTD 20v 2005r
Ar 156 1,9 jtd czarna perła

rok 2000
1,9 JTD
110KM
czarna perła
bananowe skóry
:D
Fotki robione jeszcze na białych tablicach ponieważ przyjechała do mnie z kraju gdzie pali się konopie na legalu :) HOLANDIA

Ostatnia edycja:
No no no Piękna Alfa. Widać że zadbana. No i te bananowe skóry hmm

zadbana to jest zgadzam się :) jak ją ujrzałem po raz pierwszy padlem na kolana . Ujzalem ją o 5 nad ranem w świetle wchodzącego slonca tego widoku nie zapomnę nigdy :) dajcie namiar na jakies dobre acz nie koniecznie drogie świece zarowe bo miga mi lampka , widocznie już jedna się zesrala , wymienię wszystkie bo pewnie będą padały zaraz kolejne .

...dajcie namiar na jakies dobre acz nie koniecznie drogie świece zarowe bo miga mi lampka , widocznie już jedna się zesrala , wymienię wszystkie bo pewnie będą padały zaraz kolejne .

Ja kupiłem Boscha 65 zł szt. nie zawsze pomarańczowa spiralka oznacza przepaloną świece, u mnie był uszkodzony mechanizm grzania świec.

No ladna ladna wpadaj na najblizszy spot zebym zobaczym ja na zywo
Pozdrawiam

Sprawia wrażenie zadbanej, oryginalne felgi i bananowa skóra w połączeniu z czarnym kolorem robią wrażenie, które niestety w mojej ocenie psuje aluminiowa siatka w zderzaku, grillu oraz srebrne paski nad listwami zderzaka. Poprzedni właściciel miał "fantazję" widać :)
Pozdrawiam.
- Rafał

nice nice...
ale jedno mi się rzuciło w oczy już chyba w drugiej szóstce, mianowicie chromowane dolne listwy między szybą a drzwiami, to są jakieś tiuninkowe nakładki dostępne na alle, czy może made by alfa??
Ładne są i dodają uroku, ale gdzie takie dostać??

Myślę że te listewki były by ok, ale właśnie tylko pod szybami. Bo z tyłu jest go moim zdaniem za dużo.

zobaczcie ze praktycznie we wszystkich alfach z Holandii sa takie listwy chromowane montowane wiec to chyba nic dziwnego tak mi sie wydaje

dokładnie nie wiem skąd te listwy się wzięły ale tak jak Marco napisał ja także to zauważyłem że w Holandii to chyba jakiś standard :)

Amortyzatory
Powrót