Bella na warsztacie w ASO.

• Autor wątku Autor wątku zdziba
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zdziba

Guest
Witam!
Tak wygląda na dzień dzisiejszy po uderzeniu w tył.
Bella stoi na warsztacie i czeka na wyleczenie.
Robota i wszystkie nowe części oryginalne wyceniono na 13000zł.
Myślę, że dobrze to zrobią. Zapewniają, że będzie jak nowe. koszta pokrywa PZU

Faktycznie nieźle to wygląda, odcięli kawał tyłu, na pewno dobrze zrobią w końcu to ASO :)

piotr_alex napisał:
na pewno dobrze zrobią w końcu to ASO :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bedzie dobrze, zobaczysz...ja mialem kiedys szkode po dziku na 16000zl w 156 i to z przodu i ASO sie w miare spisalo :twisted: :twisted:

Hihih a propo ASO może nie Alfy ale Renault. Nowe Espace 50 tyś przebiegu i dzisiaj ze znajomym mechanikiem wkładaliśmy 3 turbinę hihi silnik 2.0 T olej nie wymieniany od nowości bo dali przedlużony termin żywotności oleju :P Po zdjęciu miski poprostu masakra, w mojej 164 jak zdejmiesz dekielki na wałkami to jest czyściutko a tam syf, kiła i mogiła. To tyle jeśli chodzi o ASO :D

Pięknie ja odcieli, ale ja bym im nie ufał, musisz pilnować bo inaczej jak zawsze jakąś fuszerkę odwalą :D

Jak odwalą fuszerke to nieodbiore , do momentu aż będzie tak jak było , czyli jak nowe :roll:

PiZetJu czy nie i tak ich pilnuj.Pańskie oko konia tuczy,czy jakos tak.Lepiej dopatrzeć wszystkiego.Jak będą widzieli,że ktoś nad nimi stoi to się postarają bardziej. :lol:

grzelutek napisał:
PiZetJu czy nie i tak ich pilnuj.Pańskie oko konia tuczy,czy jakos tak.Lepiej dopatrzeć wszystkiego.Jak będą widzieli,że ktoś nad nimi stoi to się postarają bardziej. :lol:

Świete słowa kolego święte :D

Amortyzatory
Powrót