Beeestiaaaa:)

• Autor wątku Autor wątku Lukasz1983
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

Lukasz1983

Guest
Wszyscy sie chwala to czemu nie jaaaa????Oto moja bestyjka posiadam ja juz prawie roczek i spisuje sie swietnie!!Obnizona dupcia o 4cm a przod w niedlugim czasie, basowy wydeszek remusika ktory na dluzsza jazde nie polecam(cichnie po 140km/h :mrgreen: )bo wracalem na nim z polski-szczesc boze mialem kilkudniowy postoj a niemczech bo nie wiem czy rodzinka by to zniosla :uszy:

widzę kolejna osoba z SW i super też mam SW , daj sobie przód na -45 a tył na -30 i będzie super :)

Ładna bela :) Jak sie podróżuje nia na trasie Polska Szkocja? :?:

Moim zdaniem sw jest ladniejsze od sedanika(ale to tylko moje skromne zdanie :roll: )choc nie ma co-alfy to najladniejsze furki!vw,audi i inne szfabiatka sie chowaja zreszta sa oklepane jak calibry na wsi :evil: hehe.Co do podrozy to ze Szkocji jechalem ok.29h z przerwami na wiadomo co ale od tego trzeba odliczyc 3h ktore spedzilem w niemczech w korku bo sie tir na autobanie palil :x.Wjazd na polske i...........dziury :lol: zal d....sciska jak wpadasz w dziure no ale coz---moze to kiedys sie wkoncu zmieni i bedziemy mieli w Pl drogi jak wszedzie w unii,
POZDRAWIAM

Fajna Bella.Dlaczego mówisz,że prowadziłeś :?: Przecież Twoją Bellę prowadzi PASAŻER :mrgreen:

heehee
no tak jest uszkodzona od nowosci ale i tak ja kocham <haha>

może cos ze mną nie tak ale na takich felach to auto wygląda ślicznie do tego jak jest w czarnym fortepianowym kolorku i w sedanie chociaż sw tez daje radę.... super szkoda że niedorozwinięta jest troszkę od urodzenia ale to już nie twoja wina...

no nie powiem z dusza na ramieniu sie wyprzedza-potrzebny ktos zaufany z boku :D

Piękna i potwierdzam jeśli 156 to SW moim zdaniem rzecz jasna.

Dokładnie, SW zdecydowanie ładniejsza od sedana :) Sam mam SW czerwoną na takich samych felgach, sporo sie za nimi najeździłem, potem lakierowanie proszkiem i wyglądają poprostu ... pięknie 8)

A mi sie sedanik bardziej podoba. Ogolnie kombi albo sa znosne albo nie. A zeby ladne ... :D :D :D

Kombi :lol: Nazywaj SportWagona jak chcesz ale prosze Cię.. nie KOMBI, bo to obraza :evil: Kombi to są Passaty i inne tam Avanty :mrgreen:

Tak prawde mowiac to jest takie ni w ząb ni w oko. Wyglada lepiej od kombi , nie ma wlasnosci kombi , wyglada gorzej niz sedan :D :D :D :D Tylko sie mi tutaj nie bulwersowac :D

Ale nie narzucaj komuś swojego zdania, o gustach nie będę dyskutował..

Ty wyraziles zdanie ze sw ladniejsze od sedana , ja napisalem ze sedan ladniejszy od sw , wiec nikomu nic nie narzucam. Bo jak ja narzucam to Ty tez :)

Amortyzatory
Powrót