• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Autodelta GT Super Evo

A takie cudo kupię dla żonki. :lol: Gdzie ta szóstka w lotto ????? :mrgreen:

znacie jakas osobe kto za oplata da czyms takim pojezdzic? :mrgreen:

Wiecie ze mi sie jednak podoba ta utrata wartosci Alfa Romeo :mrgreen:
Tak sobie mysle ze za pare lat sprawie sobie GT 3.2 V6 ewentualnie 147 lub 156 w wersji GTA...a moze nawet Brere :wink:
Moja niunia zostanie ze mna pewnie juz na wiele,wiele lat bo nawet nie przeszla mi przez glowe mysl o sprzedazy,a nie sadze ze szybko bedzie mnie stac na nowa alficzke z salonu takze nadzieja w tej szybkiej utracie wartosci :wink:

Pozdro

GTV akurat sie trzymają w cenie takze bez obaw :mrgreen:
tak samo jak GTA i GT :mrgreen:

Prawda jest taka że 250KM na przedni napęd to jest MAX. Więcej mocy już kompletnie nie ma sensu. Chyba że wyłącznie do jazy po długich prostych, w zakrętach to można się takim autem tylko zabić (choć był by to piękna śmierć).

Emenems napisał:
Prawda jest taka że 250KM na przedni napęd to jest MAX. Więcej mocy już kompletnie nie ma sensu. Chyba że wyłącznie do jazy po długich prostych, w zakrętach to można się takim autem tylko zabić (choć był by to piękna śmierć).
Całkowita racja:)

Mysle ze przedni dyferencjal ratuje troche sprawe...(ale tylko troche...) Widzieliscie Autodelta 147 GTA w Top Gear? Miala lepszy czas niz EVO i BMW M3 :mrgreen: i piekne 328 "szalonych wloskich koni" :shock:

mistrz odgrzewanego kotleta:)

Jak kotlet świeży na mobile sie smaży:)

Amortyzatory
Powrót