Auto nie odpala...Pomocy...

• Autor wątku Autor wątku xgniewko
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
X

xgniewko

Guest
Witam!Kumplowi padł akku w alfie 147 2000r i po naładowaniu autko nie odpala...wyglada to jakby kluczyk nie był czytany przez immobilaizer. Czy trzeba może na nowo wprogramowac kluczyk? Niestety ma tylko jedna sztuke...
Pozdrawiam i liczę na waszą szybką pomoc

Odpal auto procedura awaryjna wbijając kod z kart kodowej pedałem przyspieszenia i jedź do ASO na zakodowanie kluczyka

A da się to jakoś ominąc? Myslałem, żeby jakos wyłączyc czy zmostkowac ten immobilaizer...tylko nie mam zielonego pojęcia jak to zrobic?
Jaka jest dokladna procedura awaryjnego odpalenia autka?

---------- Post dodany o godzinie 13:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:32 ----------

<Jupi> Autko przed chwila normalnie odpalilo...ale jest nastepny problem;/ Mianowicie miga wyświetlacz licznika...Co moglo sie stac?

Ok. Autko odpala bez trybu awaryjnego...jakies cudowne oswiecenie;)
Ale mam teraz problem z wyswietlaczem licznika, poniewaz caly czas miga;/ W instrukcji niestety nie ma informacji co może byc przyczyną...?

mi wyświetlacz migał jak odłączyłem centralkę sterującą szybami która znajduje sie w drzwiach kierowcy. jak była odłączona to nie mogłem też otworzy klapy bagażnika ze wnętrza auta przyciskiem.
może tu tkwi problem :)

Nic nie było odłączane...tylko naładowany akku, po tym jak całkowicie padł :/ Więc raczej szans nie ma, że coś się rozłączyło...wcześniej nigdy nie pojawił się taki problem. Macie może jakieś pomysły?

Amortyzatory
Powrót