• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Auto Myjnia / Łódź / samo centrum / rabaty dla klubowiczów

Garos

Nowy
Auto
Opel Astra III 1.7CDTI Caravan
Hej.
Pewno nie wszyscy jeszcze wiedzą iż Johny jest właścicielem auto myjni i serdecznie nas do niej zaprasza.Ustaliliśmy iż na hasło "ALFAHOLICY" będziemy mieli zniżki: 20 % na mycie i 10 % na pozostałe usługi.Tak więc przyjeżdzajcie i róbcie na bóstwo swoje "włoszki" a Johnemu przy okazji zapełnimy kieszenie szmalem :mrgreen: .Oczywiście Alfiści z naszego forum przejeżdzający przez Łódż mający ochotę wykąpać swoją belle też będa mile widziani.
Panie i Panowie-pamiętajcie hasło "ALFAHOLICY" i płacimy taniej :D
Podaję adres myjni http://www.automyjnia.one.pl/

Podwiesić temat!!!!!
Żeby nowo zalogowane osoby bez problemu znalazły info odnośnie myjni.

Wiec teraz ja oficjalnie zaprosze do mnie na myjke i pogaduchy :twisted:

Jak troś nie wie jak trafic to dzwonić do mnie 502 630 935
Ul.Dowborczyków 1 róg z Tuwima...Pozdro i zapraszam

To zgadajmy się i pojedziemy w kilka aut-wtedy pogadamy,umyjemy włoszki i będziemy mieli zaliczony następny spot :D

Jak to panowie nikt nie podszedł? Mnie nie było bo właśnie z gór wróciłem ale pracownicy byli napewno.O ktorej godzinie byliście ze nikt nie podszedł? Napewno oberwie sie pracownikowi... jak nie widać pracownika to wjezdzac na myjke a przy wjezdzie jest biuro i tam wskoczyć. Moze akurat palił w piecu a tak szybko wjechałeś ze Cie nie zobaczył :P

Sorki ze tak wyszło ale dziś gadałem z pracownikami i mówili ze nie mozliwe ze tak było.
Powiedz o ktorej tam byles? Bo musze to wyjaśnic...pozdro

ja dzisiaj skorzystalem i jestem zadowolony :) a przy okazji Johny pomógl mi bardzo.... chyba czesciej bede zaglądał

No nie mogę, sąsiad :lol:
Ja mieszkam przy rogu kilińskiego i tuwima. Dotąd myłem autko w bezdotykowej w macro, ale czemu by nie wpaść do klubowej myjki. Z tego co widzę to już niedługo będę musiał wykąpać Bellę bo czystością nie grzeszy...
Do zobaczenia :D

Numer jest oficjalnie na stronce myjni wiec podaje tu 502 630 935.
Pozdrawiam i zapraszam

:D Spocik w myjni i pogaduchy :D
Dla mnie bomba. Poczekamy tylko aż troszkę mróz odpuści...

Myślę,że jak mróz odpuści to wielu z nas przyjedzie bo sól i brud wyłazi z każdego zakamarka samochodu.Mam nadzieję iż to ostatnie mrozy.

:D Polecam serdecznie :D
Dzis z moim tatą zostawiliąmy w Redlince nasze drugie autko na myscie karoserrii i środka-odkurzanie+tapicerka(bez siedzeń)+szyby. Muszę szczerze powiedziezeć że REWELACJA. Chlopak uwinął sie w godzinkę zrobił świetną robotę, no i cena...30pln za tak duże auto-VW Caddy. No padłem. A muszę powiedzieć, że miałem średnie zdanie o tej myjni bo odwiedzałem ją parę razy w przeszłości i poprzedni właściciel był okropnym leniem i niechlujem. A teraz to rozmumiem. Jeszcze raz gorąco polecam :!:

Amortyzatory
Powrót