• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[ar 33 1,4 ie ]-pompa paliwa

• Autor wątku Autor wątku leito1610
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

leito1610

Guest
Od czego moze podpasowac pompa paliwa do alfy 33?? trace juz cierpliwosc objechalem wszystkie szroty w swoim miescie i lipa :/ na alllegro jest wiele pomp podobnych wizualnie ale ruznia sie numerem pompy niewiem czy taka zakladac tak samo za 170 sa noowe ale to chinszczyzna niewiem czy to zakladac mozna... cisnienie przeciez musi sie zgadzac ilosc litrów przepompowanych na godzine

ja od 3 lat jeżdzę na pompie od PN Trucka nie mam problemów, sprzedaję je normalnie do AR33, a z Allegro Chińszczyznę odradzam.

phantom 71 a niemialbys na zbyciu dlamnie ??

''pompa paliwa elektryczna zewn. ,odpowiednik pom o nr. 0580453911, OE ALFA ROMEO 547812 , 605376110, OE CITROEN 145083 , 91539329 , OE FIAT 60537611, OE LANCIA 60537611, OE PEUGEOT 145083, 91539329, OE RENAULT 7700739914.

Pompa ma zastosowanie m.in. w nastepujacych samochodach:

ALFA 33 (905)

ALFA 33 (907A)

ALFA 33 SPORTWAGON ...''

a oto dane z mojej pompy bosch o 580 464 048 wiec niewiem wogle o co chodzi :(

Na numeracje nie ma copatrzec było tyle zamienników i pomp uniwersalnych.....

leito1610 napisał:
phantom 71 a niemialbys na zbyciu dlamnie ??

hehehe no właśnie "dodzwoniłeś" się do sklepu, mam:
Pierburga 297 zł , firmowa 2 lata gwarancji, NIE Made in China, nówka nie śmigana, każda ilość, wysyłka w ciągu 24h, faktura vat lub paragon, ufffffff styknie :)

ty no zastanowie sie czy alfa jest tego warta :D a uzywanej niemasz??:P

leito1610 napisał:
ty no zastanowie sie czy alfa jest tego warta :D a uzywanej niemasz??:P

nie, posiadam, only nowe części, wydałem 100 zł założyłem uzywaną pochodziła z 6 m-cy i trzeba było kupić jednak nową. Widocznie źle trafiłem, kupiona na Allegro.

mam taka za 260 :d orginal z tym ze ja mam znizke w sklepie firmowym :D dzis bede montowal :d

leito1610 napisał:
mam taka za 260 :d orginal z tym ze ja mam znizke w sklepie firmowym :D dzis bede montowal :d
Masz ale gdzie kupiłeś , może też podziel się z innymi dostępem do części ;//

na priva moge dac nr telefonu. Dla zwykłych smiertelników bedzie drozej o okolo 20 zł. To jest sklep z bialegostoku i niezajmuje sie sprzedaza wysylkowa

ja tam jestem za orginalem kupiłem pierburga i chodzi jak marzenie. wogóle jej nieslychac. Radio przestalo byc zakłócane :D

Amortyzatory
Powrót